Contact

CvI Conferentie 2020

Heb jij 27 en 28 oktober 2020 al in jouw agenda staan? Dé CvI Conferentie 2020 voor het mbo zal dan plaatsvinden in het Wildlands & Atlastheater in Emmen. Gastcollege dit jaar is het Drenthe College. De conferentie is dé plek bij uitstek om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en te inspireren. Uiteraard zullen wij daar niet ontbreken.

Vandaag (28 oktober) geven wij in samenwerking met Aventus om 09:30 de workshop: Belonen we tussenantwoorden in de digitale rekentoets?

Met het instellingsexamens rekenen krijgen mbo’s de kans om rekenen op een eerlijker manier te beoordelen door ook de tussenantwoorden te waarderen. Je beloont een student om wat hij kan en rekent niet af op wat hij (nog) niet kan. Slimme technologie maakt het mogelijk om dit in digitale rekentoetsen toe te passen. Aventus voert met Bureau ICE een pilot uit. Daarbij komen ook een paar vragen naar boven die we graag samen met de aanwezigen tijdens deze workshop willen bespreken. Wij zijn erg benieuwd naar jouw bijdrage!

Heb je vragen over het werken met TOA Toetsplatform,  over ons verbeterde ( Rubrics) beoordelingsmodel of wil je meer informatie over onze trainingen voor bijvoorbeeld assessoren of vaststellers of de begeleiding van examencommissies?

Meer informatie over de conferentie