Contact
Welkom bij het IEP Leerlingvolgsysteem
Welkom bij het IEP Leerlingvolgsysteem

Ontdek IEP

Welkom bij de IEP!

We hebben je verteld over de aankomende wetswijziging; van eindtoets naar doorstroomtoets. Daarnaast hebben we ook aangekondigd dat we bezig zijn met een digitale variant van de IEP Eindtoets en dat jij kennis kunt maken. Maak kennis met onze papieren eindtoets door een gratis voorbeeldboekje aan te vragen en meld je aan om als eerste de demo van de digitale IEP Eindtoets te ontvangen.

Hoe maak jij kennis?

Digitale kennismaking IEP Eindtoets

Vraag de gratis digitale kennismaking via onderstaand formulier aan. Wij zijn nog bezig met de ontwikkeling van de digitale IEP Eindtoets.

Wat kan ik verwachten?

  • Je ontvangt na de zomer automatisch een demo van de digitale IEP Eindtoets
  • Hierin zie je exact wat je kunt verwachten van onze digitale variant.

Papieren kennismaking IEP Eindtoets

Wil je graag met eigen ogen zien hoe de IEP Eindtoets eruitziet? Bestel dan het IEP Eindtoets Voorbeeldboekje en bekijk het webinar IEP Eindtoets in een vogelvlucht. Dit boekje bevat voorbeeldopgaven van de IEP Eindtoets. Dit boekje is bestemd om samen met de leerling kennis te maken met de IEP Eindtoets. Het formaat, de lay-out, de opmaak en de volgorde van de onderdelen zijn gelijk aan de variant van de daadwerkelijke afname. Het aantal opgaven wijkt echter af, het is dus geen volledige IEP Eindtoets.

IEP Eindtoets voorbeeldboekje