Contact
Ontdek IEP Groep 8
Ontdek IEP Groep 8 Mobiel

Ontdek IEP

Welkom bij de IEP!

We hebben je verteld over de aankomende wetswijziging; van eindtoets naar doorstroomtoets. Daarnaast hebben we ook aangekondigd dat we bezig zijn met een digitale variant van de IEP Eindtoets en dat jij kennis kunt maken. Je kan zelf kiezen of je een gratis papieren voorbeeldboekje ontvangt of dat je gratis gebruik maakt van de IEP LVS in groep 8.

Hoe maak jij kennis?

Digitale kennismaking IEP Eindtoets

Vraag de gratis digitale kennismaking via onderstaand formulier aan. Wij zijn nog bezig met de ontwikkeling van de digitale IEP Eindtoets, maar zoals je misschien wel weet is ons IEP Leerlingvolgsysteem (LVS) digitaal. Daarom kun je nu tijdelijk gratis kennismaken met de IEP in groep 8 via ons IEP LVS.

Wat kan ik verwachten?

  • Maak met je groep 8- leerlingen de taal en rekentoetsen (goedgekeurd door de Expertgroep PO) én ontvang uitslag op basis van referentieniveaus inclusie een schooladvies
  • en maak het kindbeeld compleet met de instrumenten voor sociaal-emotionele ontwikkeling, leeraanpak en creatief vermogen. De uitslag van deze instrumenten geven we weer in een spindiagram.

* De actie geldt t/m 28 februari 2021 en is niet geldig voor scholen die reeds een licentie hebben

Papieren kennismaking IEP Eindtoets

Wil je graag met eigen ogen zien hoe de IEP Eindtoets eruitziet? Bestel dan het IEP Eindtoets Voorbeeldboekje en bekijk het webinar IEP Eindtoets in een vogelvlucht. Dit boekje bevat voorbeeldopgaven van de IEP Eindtoets. Dit boekje is bestemd om samen met de leerling kennis te maken met de IEP Eindtoets. Het formaat, de lay-out, de opmaak en de volgorde van de onderdelen zijn gelijk aan de variant van de daadwerkelijke afname. Het aantal opgaven wijkt echter af, het is dus geen volledige IEP Eindtoets.

IEP Eindtoets voorbeeldboekje