Menu

Bezorgd over het nieuwe rekenen? Meld je aan voor onze gratis examens

In het schooljaar 2022/2023 maken de mbo-studenten die een eenjarige opleiding of een versneld traject volgen, het examen volgens de nieuwe rekeneisen. Dat is een spannend moment en veel docenten maken zich zorgen of studenten het examen halen. Om onderwijsinstellingen te ondersteunen, bieden we daarom dit schooljaar onze NRE-examens gratis aan. Haalt de student het examen in één keer? Fijn! Dan telt het cijfer, na vaststelling van jullie examencommissie volgens de vereiste procedure, mee voor de diplomering. Wordt het examen bij jullie niet vastgesteld? Dan was het een waardevol extra oefenmoment en biedt het docenten beter inzicht in het niveau van de student. Bovendien heb je als onderwijsinstelling op die manier de kans om de examens van verschillende aanbieders zelf te ervaren en vergelijken.

Wat vragen we van jou?

Als onderwijsinstelling dien je de examens binnen een specifieke periode af te nemen en te beoordelen:

  • De afnameperiode is van 10 april t/m 21 april 2023. Deze examens beoordeel je uiterlijk 30 april. Vanaf 19 mei zijn de cijfers beschikbaar.

Om het examen af te nemen hebben docenten en studenten een TOA-account nodig. Is die nog niet aangemaakt? Vraag dan jouw instellingsbeheerder om dat te doen.

De voordelen van onze NRE-examens

  • De meeste docenten en studenten zijn bekend met het TOA-toetsplatform
  • Extra kans voor studenten om te slagen
  • 80 – 85% wordt automatisch nagekeken
  • Het beoordelingsproces ligt bij de onderwijsinstelling zelf
  • Docenten hebben de mogelijkheid om antwoorden beargumenteerd aan te passen
  • Examens van verschillende aanbieders vergelijken
  • Verzekerd van gecertificeerde examens

Meld je aan voor onze NRE-examens

Wil je je aanmelden voor onze NRE-examens? Dat kan via de onderstaande button. Kies daarbij voor een van de afnameperiodes. Wil je in beide afnameperiodes examens afnemen? Dan kan ook!

Zodra je je hebt aangemeld neemt een van onze TOA-adviseurs contact met je op.