Agenda

Agenda

Hier vind je alle congressen, beurzen en seminars die wij organiseren of waar je ons de komende tijd kunt ontmoeten. Zien we jou daar ook?

Aankomende congressen en seminars

MBO | Training TOA Taalassessor Startbekwaam PDCA Moderne Vreemde Talen (MVT)

's-Hertogenbosch

Je wilt een gecertificeerd taalassessor worden. Dan is het belangrijk dat je het proces van het examenbeleid kunt borgen.. Welke taken en verantwoordelijkheden horen daarbij? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Je raakt vertrouwd met het TOA Toetsplatform en TOA beoordelingsmodel. Op die manier vergroot je jouw beoordelaarsvaardigheden.

MBO | Training TOA Taalassessor Startbekwaam PDCA Nederlands

's-Hertogenbosch

Je wilt een gecertificeerd taalassessor worden. Dan is het belangrijk dat je het proces van het examenbeleid kunt borgen. Welke taken en verantwoordelijkheden horen daarbij? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Je raakt vertrouwd met het TOA Toetsplatform en TOA beoordelingsmodel. Op die manier vergroot je jouw beoordelaarsvaardigheden.

MBO | Opfristraining TOA Taalassessor Moderne Vreemde Talen

's-Hertogenbosch

Je hebt ervaring met het beoordelen en afnemen van productieve TOA taalexamens MVT, maar het is alweer een tijd geleden dat je een training hebt gevolgd. Hoe betrouwbaar is jouw beoordeling en weet je jouw persoonlijk beoordelaarsvalkuilen nog? Sparren met collega’s over de interpretatie van de beoordelingscriteria houd je scherp en zorgt ervoor dat de neuzen weer dezelfde kant opstaan.

Het Nationale Toetscongres VO

Het 5e Nationale Toetscongres VO

Amersfoort

Op 16 november 2023 vindt alweer het vijfde Nationale Toetscongres plaats. In De Rijtuigenloods in Amersfoort brengen we spraakmakende wetenschappers, openhartige onderwijsprofessionals en eigenzinnige sprekers samen die het onderwerp toetsing vanuit verschillende invalshoeken belichten. 

PO | Afname papieren IEP Doorstroomtoets (dag 1)

Vandaag is de eerste afnamedag van de IEP Doorstroomtoets 2024. Wij wensen alle leerlingen veel plezier en succes!

PO | Afname papieren IEP Doorstroomtoets (dag 2)

Vandaag is de tweede afnamedag van de IEP Doorstroomtoets 2024. Wij wensen alle leerlingen veel plezier en succes!