Agenda

Agenda

Hier vind je alle congressen, beurzen en seminars die wij organiseren of waar je ons de komende tijd kunt ontmoeten. Zien we jou daar ook?

Aankomende congressen en seminars

MBO | Training TOA Taalassessor Startbekwaam PDCA Moderne Vreemde Talen (MVT)

Culemborg

Je wilt een gecertificeerd taalassessor worden. Dan is het belangrijk dat je het proces van het examenbeleid kunt borgen.. Welke taken en verantwoordelijkheden horen daarbij? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Je raakt vertrouwd met het TOA Toetsplatform en TOA beoordelingsmodel. Op die manier vergroot je jouw beoordelaarsvaardigheden.

MBO | Training Assessor Startbekwaam PDCA Proeve

's-Hertogenbosch

Je wilt een gecertificeerd beoordelaar worden. Daar heb je meer kennis voor nodig, want je hebt nog nooit een student beoordeeld en wilt wel mbo-examens afnemen. Hoe beoordeel je objectief? Hoe betrouwbaar is jouw beoordeling en wat zijn jouw valkuilen daarbij? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Zodat je straks goed onderbouwd jouw leerlingen verder helpt.

MBO | Opfristraining Assessor Startbekwaam PDCA

Culemborg

Je hebt ervaring in het afnemen van mbo-examens, maar het is alweer een tijd geleden dat je een training hebt gevolgd. Daardoor zijn je beoordelaarsvaardigheden een beetje weggezakt. Want waar moet je allemaal op letten bij het beoordelen en hoe doe je dit objectief? Wat was die Wacker- of STARR-methode ook alweer? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Zodat je straks weer fris en wel jouw leerlingen beoordeelt.

PO | Afname papieren IEP Eindtoets (dag 1)

Vandaag is de eerste afnamedag van de IEP Eindtoets 2023. Wij wensen alle leerlingen veel plezier en succes!

PO | Afname papieren IEP Eindtoets (dag 2)

Vandaag is de tweede en tevens laatste afnamedag van de IEP Eindtoets 2023. Wij wensen alle leerlingen veel plezier en succes!