Contact

Agenda

Hier vind je alle congressen, beurzen en seminars die wij organiseren of waar je ons de komende tijd kunt ontmoeten. Houd in verband met corona rekening met aanpassingen of annuleringen. We houden je vanaf deze pagina op de hoogte.

Aankomende congressen en seminars

PO Raad Congres 2022

PO | PO-Raad Congres

Nijkerk

PO-Raad Congres 2022: FOCUS

Op 10 juni is het eindelijk weer zover! Een fysiek PO-Raad congres: dé ontmoetingsplek voor bestuurders en beleidsmakers in het primair onderwijs. Deze editie vind plaats in Hart van Holland, in Nijkerk.

Het congres biedt een gevarieerd programma met verschillende (netwerk)sessies, gevoed vanuit wetenschappelijke inzichten en de dagelijkse praktijk. Raak geïnspireerd, word bijgepraat en uitgedaagd langs de vier lijnen van de nieuwe Strategische Agenda van de PO-Raad.

IB Dag

PO | IB-dag

Lees meer

PO | IB-dag

Ede

Vijf jaar geleden kwamen IB’ers, directeuren, bestuurders, samenwerkingsverbanden en andere betrokkenen massaal samen in de Reehorst om over de toekomst van de intern begeleider te praten. Aanleiding was het verschijnen van het boek met de gelijknamige titel van Luc Greven, waarvan sindsdien maar liefst negen drukken zijn verschenen.

Na vijf jaar blikken we graag terug, maar nog liever kijken we vooruit. Welke ontwikkelingen werden voorspeld, welke zijn uitgekomen of in gang gezet? Waar ‘staat’ de IB’er nu en waar over vijf jaar?

PO | Grote Gelijke Kansen Congres

Houten

Tijdens dit congres is IEP aanwezig op de informatiemarkt. Onze adviseurs staan je graag te woord.

Het Grote Gelijke Kansen Congres: inclusiever, diverser, gelijker

We zijn ons allemaal er inmiddels van bewust dat niet iedereen gelijke kansen krijgt in ons huidige samenleving. Waar je opgroeit, hoeveel je ouders verdienen en naar welke school je gaat, bepalen onder andere je toekomst en of (en hoe) je je talenten kunt ontplooien.

Met dit congres hopen we alle deelnemers te laten zien wat de stand van zaken is op dit moment, maar vooral ook wat we allemaal kunnen dóen in ons dagelijks leven en in ons werk om kansenongelijkheid tegen te gaan. Wat helpt om de kinderen en jongeren van nu de beste kansen te geven om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen? Wat werkt er wel en wat werkt er niet? Schrijf je snel in en doe met ons mee om de kansengelijkheid in Nederland te verbeteren!

Het congres vindt dit jaar plaats op donderdag 23 juni 2022.

MBO | Training TOA Taalassessor Startbekwaam PDCA Moderne Vreemde Talen (MVT)

Culemborg

Je wilt een gecertificeerd taalassessor worden. Dan is het belangrijk dat je het proces van het examenbeleid kunt borgen.. Welke taken en verantwoordelijkheden horen daarbij? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Je raakt vertrouwd met het TOA Toetsplatform en TOA beoordelingsmodel. Op die manier vergroot je jouw beoordelaarsvaardigheden.

MBO | Training TOA Taalassessor Startbekwaam PDCA Nederlands

Culemborg

Je wilt een gecertificeerd taalassessor worden. Dan is het belangrijk dat je het proces van het examenbeleid kunt borgen. Welke taken en verantwoordelijkheden horen daarbij? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Je raakt vertrouwd met het TOA Toetsplatform en TOA beoordelingsmodel. Op die manier vergroot je jouw beoordelaarsvaardigheden.

Logo NOT 2023

PO | NOT 2023

Lees meer

PO | NOT 2023

Utrecht

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs!

In 2023 draait alles om het centrale thema ‘Ontwikkeling en groei’.

Meer informatie volgt.