Contact

Agenda

Hier vind je alle congressen, beurzen en seminars die wij organiseren of waar je ons de komende tijd kunt ontmoeten. Houd in verband met corona rekening met aanpassingen of annuleringen. We houden je vanaf deze pagina op de hoogte.

Aankomende congressen en seminars

Online event - Inzicht in ontwikkeling

ICE Event – Inzicht in ontwikkeling

Online

Gratis online ICE-event

Bureau ICE bestaat 33 jaar en dat vieren we op 29 september met een gratis online event voor alle onderwijsprofessionals uit het po, vo, mbo en nt2. Met het thema ‘Inzicht in ontwikkeling’ trappen we gezamenlijk af met Jan Bransen, filosoof. Vervolgens kun je drie sessies volgen. Nieuwsgierig?

MBO | Training TOA Taalassessor Startbekwaam PDCA Moderne Vreemde Talen (MVT)

Culemborg

Je wilt een gecertificeerd taalassessor worden. Dan is het belangrijk dat je het proces van het examenbeleid kunt borgen.. Welke taken en verantwoordelijkheden horen daarbij? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Je raakt vertrouwd met het TOA Toetsplatform en TOA beoordelingsmodel. Op die manier vergroot je jouw beoordelaarsvaardigheden.

MBO | Training TOA Taalassessor Startbekwaam PDCA Nederlands

Culemborg

Je wilt een gecertificeerd taalassessor worden. Dan is het belangrijk dat je het proces van het examenbeleid kunt borgen. Welke taken en verantwoordelijkheden horen daarbij? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Je raakt vertrouwd met het TOA Toetsplatform en TOA beoordelingsmodel. Op die manier vergroot je jouw beoordelaarsvaardigheden.

Logo NOT 2023

PO | NOT 2023

Lees meer

PO | NOT 2023

Utrecht

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs!

In 2023 draait alles om het centrale thema ‘Ontwikkeling en groei’.

Meer informatie volgt.