Contact

Agenda

Hier vind je alle congressen, beurzen en seminars die wij organiseren of waar je ons de komende tijd kunt ontmoeten. Houd in verband met corona rekening met aanpassingen of annuleringen. We houden je vanaf deze pagina op de hoogte.

Aankomende congressen en seminars

MBO | Congres Toetsen en Examineren in het MBO, Utrecht

Utrecht

Tijdens het congres Toetsen & Examineren in het MBO zoeken we de verbinding tussen onderwijs en examinering, doen en denken, kennis en vakmanschap, borgen en zorgen, wettelijke regels en professionele ruimte, authenticiteit en betrouwbaarheid. Dat doen we samen! Werk jij ook mee aan een ontwikkelingsgericht, verantwoord en innovatief toets- en examenlandschap?

Onze trainers/adviseurs Luuk Bouwman en Quido van der Waals zijn er om je te inspireren tijdens hun sessies.

MBO | Training TOA Taalassessor Startbekwaam PDCA Moderne Vreemde Talen (MVT)

Culemborg

Je wilt een gecertificeerd taalassessor worden. Dan is het belangrijk dat je het proces van het examenbeleid kunt borgen.. Welke taken en verantwoordelijkheden horen daarbij? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Je raakt vertrouwd met het TOA Toetsplatform en TOA beoordelingsmodel. Op die manier vergroot je jouw beoordelaarsvaardigheden.

VO | Training examencommissie

Culemborg

Vanaf 1 augustus 2021 moet er op iedere middelbare school een examencommissie zijn, die toeziet op de kwaliteit van toetsing. Op veel scholen zijn de leden al geworven; wellicht is er ook een overzicht gemaakt van de taken en verantwoordelijkheden van de examencommissie (ExCie). Maar wat wordt er nog meer verwacht van een ExCie? Welke taken, rollen en verantwoordelijkheden hebben de leden? En wat hebben ze nodig om van start te kunnen als volwaardige examencommissie? Dat komt in deze training aan bod.