Header marktpagina Bureau ICE home desktop
Header marktpagina Bureau ICE home mobiel

Aankomende congressen en seminars

JIJ! Toetsing & Training - leerling

Masterclass Toetsbeleid

Culemborg

Anders kijken naar leerlingen en meer zien! Dat kan met een toetsbeleid dat aansluit bij uw schoolvisie, en de kwaliteit van uw toetsen waarborgt. Hoe u minder kunt toetsen, en tegelijkertijd meer te weten kan komen waar uw leerlingen daadwerkelijk staan in hun leerproces, leert u in één middag in de Masterclass en Workshop “Toetsbeleid en kwaliteit van toetsing”. Wij bieden deze Masterclass en Workshop éénmalig gratis aan voor schoolleiders op woensdag 5 juni. Het aantal deelnemersplekken is beperkt, dus schrijf u snel in via onderstaande formulier. Voor vragen kunt u contact opnemen met jij@bureau-ice.nl of bel met 088-5569800.

Aanmelden Masterclass

PO-Raad congres

volgt

Op 14 juni 2019 vindt het PO-Raad congres plaats.
Wij zullen daar aanwezig zijn met de IEP.

Nationaal Onderwijs Congres

Nationaal Onderwijs Congres

Bussum

IEP op Het Nationaal Onderwijs Congres

Ontmoet de IEP op 3 of 4 oktober tijdens Het Nationaal Onderwijs Congres in Spant!. Dit event is voor professionals uit alle lagen van het primair en voorschools onderwijs. Je kunt kennismaken op onze interactieve stand en tijdens de masterclass van Pepijn Dousi.

Het congres prikkelt, inspireert én biedt toepasbare tools voor de dagelijkse praktijk. Laat je inspireren door sprekers als André Kuipers, Claire Boonstra, Luk Dewulf en Lenneke Gentle, doe praktische ideeën op in de vele masterclasses en interactieve sessies en kom in actie op Het Jonge Kind Plein, het TechLab en het EinsteinLab.

We hopen je daar te ontmoeten!

4e Nationale Toetscongres 2019 - Anders kijken, meer zien - banner 5
Toetsfestival PO

Toetsfestival PO

Lees meer

Toetsfestival PO

Dit jaar organiseren wij voor de tweede keer het Toetsfestival PO! Niet alleen voor IEP-scholen, maar voor het hele basisonderwijs.
Reserveer 22 januari 2020 alvast in je agenda.