Aankomende congressen en seminars

CvI Conferentie 2019

Cars Jeans (ADO) Stadion, Den Haag

Heb jij 27 en 28 maart 2019 al in jouw agenda staan? Dé CvI Conferentie 2019 voor het mbo zal dan plaatsvinden in het Car Jeans (ADO) Stadion te Den Haag. Gastcollege dit jaar is ROC Mondriaan. De conferentie is dé plek bij uitstek om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en te inspireren. Uiteraard zullen wij daar niet ontbreken.

Heb je vragen over het werken met TOA Toetsplatform, ons globale beoordelingsmodel of wil je meer informatie over onze trainingen voor bijvoorbeeld assessoren of vaststellers of de begeleiding van examencommissies?

Kom even bij ons langs tijdens de lunch of tussen de workshoprondes door. Je vindt in ieder geval een cadeautje van ons in de conferentietas.

Meer informatie over de conferentie

VO-Congres

Lees meer

VO-Congres

Nieuwegein

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig tijdens het VO-congres. We informeren u graag over hoe wij samen met u, uw onderwijs nog beter kunnen maken. Bijvoorbeeld door samen met u te werken aan een gedegen toetsbeleid of docenten op te leiden tot toetsconstructeur.

JIJ! Dag

Lees meer

JIJ! Dag

Culemborg

Tijdens de JIJ! Dag ontdekt u hoe u het meeste uit uw JIJ! Leerlingvolgsysteem haalt. U krijgt handvatten voor een slim toetsbeleid en u leert hoe u een goede balans vindt tussen formatief en summatief toetsen.

ISK Dag

Lees meer

ISK Dag

Culemborg

Tijdens de ISK Dag ontdekt u hoe u het meeste uit uw JIJ! Leerlingvolgsysteem haalt. Daarnaast leert u in de workshop Spreekproducten beoordelen: Kan dat objectief en betrouwbaar? welke valkuilen we als beoordelaar tegen kunnen komen. Tevens gaan we in op het waarom van toetsen en beoordelen we met elkaar een spreekproduct.

Tenslotte is er tijdens de lunch gelegenheid om uw ervaringen met het werken met JIJ! uit te wisselen met collega’s.

PO-Raad congres

volgt

Op 14 juni 2019 vindt het PO-Raad congres plaats.
Wij zullen daar aanwezig zijn met de IEP.

Toetscongres VO

Lees meer

Toetscongres VO

Amsterdam

Dit jaar organiseren wij Het vierde Nationale Toetscongres voor het voortgezet onderwijs! Reserveer 10 oktober 2019 alvast in uw agenda.

Toetscongres PO

Lees meer

Toetscongres PO

Dit jaar organiseren wij voor de tweede keer het Toetscongres PO! Niet alleen voor IEP-scholen, maar voor het hele basisonderwijs.
Reserveer 22 januari 2020 alvast in je agenda.