Agenda

Agenda

Hier vind je alle congressen, beurzen en seminars die wij organiseren of waar je ons de komende tijd kunt ontmoeten. Zien we jou daar ook?

Aankomende congressen en seminars

Quayn vo-dag 2023

VO | Quayn vo-dag 2023

Op 8 juni 2023 vindt de vo-dag van Quayn plaats. Tijdens deze dag nemen we je mee in de ontwikkelingen rond het toetsplatform Quayn en is er tijd voor jou om al je vragen te stellen.

MBO | Training TOA Taalassessor Startbekwaam PDCA Moderne Vreemde Talen (MVT)

's-Hertogenbosch

Je wilt een gecertificeerd taalassessor worden. Dan is het belangrijk dat je het proces van het examenbeleid kunt borgen.. Welke taken en verantwoordelijkheden horen daarbij? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Je raakt vertrouwd met het TOA Toetsplatform en TOA beoordelingsmodel. Op die manier vergroot je jouw beoordelaarsvaardigheden.

MBO | Training TOA Taalassessor Startbekwaam PDCA Nederlands

's-Hertogenbosch

Je wilt een gecertificeerd taalassessor worden. Dan is het belangrijk dat je het proces van het examenbeleid kunt borgen. Welke taken en verantwoordelijkheden horen daarbij? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Je raakt vertrouwd met het TOA Toetsplatform en TOA beoordelingsmodel. Op die manier vergroot je jouw beoordelaarsvaardigheden.

MBO | Training TOA Rekenassessor Startbekwaam PDCA

's-Hertogenbosch

Je wilt een gecertificeerd rekenassessor worden. Dan is het belangrijk dat je de essentiële onderdelen van het beoordelen van rekenexamens goed leert kennen. Welke taken en verantwoordelijkheden horen daarbij? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Je raakt vertrouwd met het TOA Toetsplatform en TOA beoordelingsmodel. Op die manier vergroot je jouw beoordelaarsvaardigheden.

Het Nationale Toetscongres VO

Het 5e Nationale Toetscongres VO

Amersfoort

Op 16 november 2023 vindt alweer het vijfde Nationale Toetscongres plaats. In De Rijtuigenloods in Amersfoort brengen we spraakmakende wetenschappers, openhartige onderwijsprofessionals en eigenzinnige sprekers samen die het onderwerp toetsing vanuit verschillende invalshoeken belichten. 

PO | Afname papieren IEP Doorstroomtoets (dag 1)

Vandaag is de eerste afnamedag van de IEP Doorstroomtoets 2024. Wij wensen alle leerlingen veel plezier en succes!

PO | Afname papieren IEP Doorstroomtoets (dag 2)

Vandaag is de tweede afnamedag van de IEP Doorstroomtoets 2024. Wij wensen alle leerlingen veel plezier en succes!