Contact

Agenda

Hier vind je alle congressen, beurzen en seminars die wij organiseren of waar je ons de komende tijd kunt ontmoeten. Houd in verband met corona rekening met aanpassingen of annuleringen. We houden je vanaf deze pagina op de hoogte.

Aankomende congressen en seminars

PO | Gratis online event – Een school is meer dan taal en rekenen

Ben jij bestuurder, directie, kwaliteitsmedewerker, IB-er of leerkracht in het basisonderwijs? Of wil je samen met jouw hele team een inspirerend en inhoudelijk uitje regelen? Kom (online) naar ons gratis PO Event: Een school is meer dan taal en rekenen. We zorgen voor voldoende afwisseling, interactie en korte pakkende sessies. Geloof ons: je wil dit niet missen.

VO | ISK-dag

Lees meer

VO | ISK-dag

Online

Werk je met de JIJ! toetsen op de ISK? Zet het in je agenda: op 27 januari organiseren we een inspirerende ISK-ochtend. In verband met de huidige corona-maatregelen, ontmoeten we elkaar online. We praten je deze ochtend bij over actualiteiten rond toetsing op de ISK. Wisselen ervaring uit tijdens workshops en delen de ontwikkelingen op het gebied van het JIJ! Leerlingvolgsysteem met je.

De inspiratieochtend duurt naar verwachting van 9.30 tot 12.30.

Het JIJ!-team hoopt je 27 januari te ontmoeten!

MBO | Training TOA Taalassessor Startbekwaam PDCA Moderne Vreemde Talen (MVT)

Culemborg

Je wilt een gecertificeerd taalassessor worden. Dan is het belangrijk dat je het proces van het examenbeleid kunt borgen.. Welke taken en verantwoordelijkheden horen daarbij? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Je raakt vertrouwd met het TOA Toetsplatform en TOA beoordelingsmodel. Op die manier vergroot je jouw beoordelaarsvaardigheden.

VO | Training examencommissie

Culemborg

Vanaf 1 augustus 2021 moet er op iedere middelbare school een examencommissie zijn, die toeziet op de kwaliteit van toetsing. Op veel scholen zijn de leden al geworven; wellicht is er ook een overzicht gemaakt van de taken en verantwoordelijkheden van de examencommissie (ExCie). Maar wat wordt er nog meer verwacht van een ExCie? Welke taken, rollen en verantwoordelijkheden hebben de leden? En wat hebben ze nodig om van start te kunnen als volwaardige examencommissie? Dat komt in deze training aan bod.