Menu
JIJ! toetsing in het VO

Referenties JIJ!

Wat vinden scholen van JIJ!?

Een groeiend aantal scholen maakt inmiddels gebruik van het JIJ! Leerlingvolgsysteem en/of onze trainings- en adviesmogelijkheden. Regelmatig vragen we docenten, schoolleiders en leerlingen wat zij van JIJ! vinden. Wij vinden het natuurlijk fijn om enthousiaste reacties te horen, maar ook tips en verbetermogelijkheden horen wij graag. Want zo kunnen wij jullie nog beter helpen om het onderwijs mooier te maken.

Wij geloven in toetsen om van te leren
Team JIJ! Bureau ICE,

Ervaring JIJ! Leerlingvolgsysteem

John van Lith, adjunct-directeur van het Veluws College Mheenpark in Apeldoorn vertelt waarom zijn school is overgestapt op het JIJ! Leerlingvolgsysteem. Klik op de knop om zijn verhaal te lezen.

Je kunt leerlingen echt op maat gaan bedienen.
John van Lith - Adjunct-directeur Veluws College, Apeldoorn

Ervaring docenten en schoolleiders

In deze video vertellen docenten en schoolleiders hoe zij over toetsing denken en wat hun ervaring is met JIJ!. De geïnterviewden waren aanwezig op de JIJ! dag die we jaarlijks organiseren. Elke twee jaar organiseren we een nationaal VO Toetscongres. Klik op onderstaande knop om de ervaring van bezoekers van dit congres te bekijken.

Ervaring JIJ! Hart-handen instrumenten

Mieke Hollanders is docent Nederlands en leerjaarcoördinator 3mavo aan het Petrus Canisius college Fabritius in Alkmaar. Ze heeft met een aantal collega’s meegedaan met de pilot voor de hart-handen instrumenten van JIJ! waarbij ze haar leerlingen de zelfevaluaties Leeraanpak, Creatief vermogen en Sociale context heeft laten maken. Lees hier haar ervaring.

Een goed aanknopingspunt voor het gesprek met de leerling én ouders.
Mieke Hollanders - Docent en mentor PCC Fabritius, Alkmaar