Toets! magazine

Toets! Magazine editie 10. Het magazine over toetsen, leren en ontwikkelen in het onderwijs
Toets! Magazine editie 10. Het magazine over toetsen, leren en ontwikkelen in het onderwijs
Toets! Magazine - Bureau ICE

Magazine Bureau ICE

De nieuwste uitgaves van Bureau ICE vind je hier:

Voor het voortgezet onderwijs: Toets! Special

Voor het mbo: TOA 15 jaar Magazine

De jubileumeditie van Toets! magazine

Wat zegt een 10? In onderwijstermen is het het hoogste cijfer dat je kunt halen, maar wij kijken verder dan dat cijfer alleen. Achter elk cijfer zit immers een verhaal. En ook de 10e editie van Toets! magazine staat vol met verhalen over groei, talent, kennis en vaardigheden.

Toets! verscheen in oktober 2013 als ‘het eerste magazine over toetsen in het voortgezet onderwijs’. Daar gaat Toets! in 2019 nog steeds over, maar óók over het primair onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs zijn mooie verhalen te vertellen. We hebben de jubileumeditie aangegrepen om van Toets! het eerste magazine over toetsen in het onderwijs te maken. Mét een thema: Anders kijken, meer zien.

Daarin ligt onze visie op leren en ontwikkelen in het onderwijs besloten. Ieder mens verdient een eerlijke kans om zich optimaal te ontwikkelen, ongeacht afkomst en omgeving. We willen eerlijk inzicht geven in die ontwikkeling van kennis en talent. Dat vraagt een andere manier van kijken, en daardoor zie je veel meer.

In het jubileumnummer van Toets! lees je hoe we met elkaar het onderwijs steeds weer een beetje beter maken. Door anders te kijken en meer te zien.

Veel leesplezier!