Menu
JIJ! toetsing voor ISK onderwijs
JIJ! toetsing voor ISK onderwijs

JIJ! voor ISK

Toetsing, training en advies

Van intake en instroom tot door- en uitstroom vormt toetsing een belangrijk instrument in de loopbaan van de ISK-leerling. Toetsen zijn leermomenten die leerlingen helpen in hun ontwikkeling en groei. Ze geven ons zicht op het leerniveau en geven ons handvatten om de leerling gericht vooruit te helpen. Het JIJ! Leerlingvolgsysteem biedt een breed pakket aan toetsen voor het hoofd, hart en handen. Voor het reguliere voortgezet onderwijs, maar ook speciaal voor ISK. Daarnaast verzorgen we trainingen voor praktische handvatten en meer inzicht in de ontwikkelingen van je leerlingen. Altijd passend bij de doelen, visie en identiteit van jullie school.

Zo is JIJ! er voor ISK

JIJ! Toetsing voor ISK

Het JIJ! Leerlingvolgsysteem biedt de mogelijkheid om leerlingspecifiek te toetsen op elk gewenst moment. Naast toetsen voor het hoofd en zelfevaluaties voor hart en handen voor het reguliere vo, bevat het JIJ! LVS toetsen speciaal voor ISK. Met o.a. de taalloze rekentoets, taalleerbaarheidstoets en woordenschattoets breng je het startniveau en de ontwikkeling van een ISK-leerling overzichtelijk in kaart.

Lees meer

JIJ! Trainingen voor ISK

Beter worden in het beoordelen van productieve vaardigheden, hulp nodig bij de implementatie van jullie toetsbeleid of behoefte aan advies bij het begeleiden van ISK-leerlingen naar het reguliere VO? Ontdek onze trainingsmogelijkheden voor ISK en kies een trainingstraject op maat. Onze experts op het gebied van NT2 verzorgen de juiste trainingen voor jullie ISK-school.

Lees meer

Overige ondersteuning

Ook buiten het JIJ! Leerlingvolgsysteem en onze trainingen om ondersteunen we jouw ISK-school graag door middel van een extra instrument en advies. Zo helpen we bij een soepel verloop van intake tot doorstroom. Ontdek hoe je goed uit de startblokken gaat met je ISK-leerling en uiteindelijk een vloeiende overgang naar het vo biedt.

Lees meer

LOWAN-licentie voor JIJ! Leerlingvolgsysteem

Voor ISK-scholen is er in samenwerking met JIJ! Toetsing & Training een speciale LOWAN-licentie ontwikkeld. Bijna alle ISK-scholen maken hiervan gebruik. Met een aangepast jaartarief en hierbij passende kosten per toetsafname. Wil je een LOWAN-licentie aanvragen? Vul dan het bestelformulier voor licenties in en zet in het vragen/opmerkingen veld dat je een LOWAN-licentie wilt. We sturen vervolgens een offerte voor een LOWAN-licentie.

Bekijk hier onze ISK brochure