Menu
JIJ! Toetsing & Training - Toetsen om van te leren VO
JIJ! Toetsing & Training - Toetsen om van te leren

JIJ! Samenwerkingspartners

JIJ! werkt samen met verschillende partners om nog beter bij de wensen van scholen aan te kunnen sluiten en meerwaarde te bieden op het gebied van toetsing. Zo werken we samen met andere partijen om expertise te delen of een veilige digitale toetsomgeving tot stand te brengen. Ook hebben we op verzoek van scholen met meerdere partijen een koppeling met het JIJ! Leerlingvolgsysteem gerealiseerd. Het uitwisselen van gegevens tussen ons LVS en andere platformen bespaart scholen tijd en creëert overzicht.

Onze samenwerkingspartners vind je hieronder. Voor meer informatie kun je terecht bij de betreffende partij.

Maak kennis met onze samenwerkingspartners

Met Schoolyear verander je elk device in een veilige toetsomgeving. De software applicatie sluit alle andere programma’s en internetadressen op de computer af gedurende de afname van een online toets. Door de koppeling tussen het JIJ! Leerlingvolgsysteem en Schoolyear, kun je met een licentie digitale toetsen in het JIJ! LVS afnemen via de beveiligde browser van Schoolyear. Je kunt Schoolyear met één klik activeren en hebt hier geen ICT-kennis voor nodig.

Meer informatie

LOWAN ondersteunt de scholen die het onderwijs verzorgen aan nieuwkomers in het primair- als voortgezet onderwijs. Als expert in onderwijs aan nieuwkomers deelt LOWAN kennis met alle betrokkenen bij het onderwijs aan nieuwkomers. Het team van JIJ! is jaarlijks aanwezig op de LOWAN-studiedag. Daarnaast hebben we in samenwerking met LOWAN een speciale LOWAN-licentie voor het JIJ! Leerlingvolgsysteem ontwikkeld voor ISK-scholen.

Meer informatie

Somtoday is een leerling informatiesysteem, waarin scholen onder meer hun leerlingadministratie kunnen bijhouden en het onderwijs kunnen organiseren en plannen. Somtoday is een koppelpartner van JIJ!, wat maakt dat medewerkers, leerlingen en hun toetsresultaten automatisch gesynchroniseerd kunnen worden van Somtoday naar het JIJ! Leerlingvolgsysteem en andersom. Dit vermindert de administratieve last voor scholen.

Meer informatie