Contact

Contact

Godfried Bomansstraat 4
4103 WR Culemborg
Postbus 189
4100 AD Culemborg
T 088 556 9800
E info@bureau-ice.nl

Persvragen
Voor persvragen kun je contact opnemen met Joost Verbeke, 06-29 52 70 64

Heb je een vraag of een opmerking?
Kijk bij de veelgestelde vragen of vul onderstaand contactformulier.
Heb je een klacht? Klik dan hier.

Contactformulier

Klantenservice

(Bereikbaar ma t/m vrij van 08:30 - 17:00)

Top 5 meest gestelde vragen

Om de kwaliteit van de examinering goed te kunnen borgen is het belangrijk precies te weten wat de huidige stand van zaken binnen de examinering is. Welke aspecten gaan goed en welke verdienen extra aandacht? Gericht aan de slag met aandachtspunten helpt bij het borgen van de kwaliteit van de examinering. Bovendien geeft het betrokkenen duidelijkheid over waarom bepaalde acties worden ingezet. TOA Advies biedt korte, doelgerichte audits, die niet alleen een helder totaalbeeld geven maar ook een concreet plan van aanpak.

Het is ook mogelijk om een korte training te volgen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk, zeker als de Onderwijsinspectie op bezoek komt. Met de training ‘Help, de onderwijsinspectie komt!’ zien je examenfunctionarissen dat bezoek met vertrouwen tegemoet.

Wil je ook dat jullie team goed het gesprek kan aangaan met de inspectie over examinering? Neem contact met ons op via toa@bureau-ice.nl of bel 088 – 556 9800.

Het digitale TOA Toetsplatform van Bureau ICE bevat meer dan 950 toetsen. Voor taal en rekenen bieden we bijvoorbeeld toetsen voor alle niveaus en voor vaardigheden.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via toa@bureau-ice.nl of bel 088 – 556 9800.

Inloggen voor het IEP LVS gaat via ieplvs.nl. Als schoolbeheerder of leerkracht log je daar in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Leerlingen loggen in via Basispoort.

De Inspectie heeft de normtabel voor de IEP Eindtoets 2019 vastgesteld. De normtabel van vorig jaar is ook in 2019 weer van toepassing. Het leerlinggewicht van een school, bepaalt de ondergrens die behaald moet worden. Wanneer het leerlinggewicht 0% is, dan is de ondergrens 80.

Bekijk hier de normtabel van de IEP Eindtoets.

Contactformulier Algemeen