JIJ blijft leren - professionaliseringsaanbod
JIJ blijft leren - professionaliseringsaanbod

JIJ! Training & advies

Als school wil je een gezamenlijk toetsbeleid, de kwaliteit van toetsen verbeteren, een examencommissie met duidelijke rollen of meer leerdoelgericht werken. Op welke manier je ook aan de slag gaat met de ontwikkeling van jouw leerlingen, bij JIJ! verzorgen we trainingen die passen bij jullie doelen, onderwijsvisie en identiteit. Vanuit onze overtuiging dat een toets geen afrekenmoment is, maar een evaluatie waarbij leerlingen zien waar ze staan en naartoe gaan.

Bekijk hieronder onze trainingsmogelijkheden.

Kies een trainingstraject op maat

Toetsbeleid

In dit trainingstraject krijg je praktische handvatten voor de uitvoering van toetsbeleid. Daarnaast ga je concreet aan de slag met een toetsbeleidsplan.

Geschikt voor docenten, leidinggevenden, in samenwerking met leerlingen.

Lees meer

Formatief evalueren

Aan de slag met leerdoelgericht werken. Je weet waarom formatief evalueren belangrijk is en je gaat oefenen met concrete werkvormen.

Geschikt voor docenten en leidinggevenden in het voortgezet onderwijs.

Lees meer

Toetsexpert

Je leert alle aspecten van toetskwaliteit kennen. Ook ga je oefenen met het analyseren en verbeteren van bestaande toetsen.

Geschikt voor docenten, examencommissieleden en examensecretarissen in het voortgezet onderwijs.

Lees meer

Determineren

Je krijgt inzicht in hoe je tot de juiste determinatie komt, je kunt toetsvormen voor leerdoelgericht determineren borgen en je oefent met werkvormen.

Geschikt voor docenten en leidinggevenden in het voortgezet onderwijs.

Lees meer

Examencommissie

In deze training ga je goed van start met kennis over rollen, taken en verantwoordelijkheden. Ook weet je hoe je tot goede examinering komt.

Geschikt voor (potentiële) leden van de examencommissie in het voortgezet onderwijs.

Lees meer

NT2-leerling

Je leert hoe je jouw NT2-leerlingen goed begeleidt naar of in het reguliere VO. Dat doe we aan de hand van heldere praktijkvoorbeelden.

Geschikt voor ISK-docenten of docenten in het regulier VO.

Lees meer

Maak kennis met onze JIJ! Trainers

Onze trainers hebben samen bijna een eeuw aan praktijkervaring voor de klas en zijn allemaal breed inzetbaar. Toch hebben zij elk hun eigen expertisegebieden. Omdat training heel persoonlijk is en een klik met het team daarbij van groot belang is, stellen wij graag onze trainers voor.

Bekijk hier onze brochure

Meer informatie