Quayn - toetsplatform voor het VO
Quayn - toetsplatform voor het VO

Quayn

Toetsen op maat met toetsplatform Quayn

Quayn is het toetsplatform waarmee je op maat toetsen kunt samenstellen, nakijken en analyseren. Plan een kant-en-klare toets in, of kies ervoor om vragen aan te passen en eigen toetsvragen toe te voegen. Zo kun je eenvoudig de toetsen samenstellen die passen bij de behandelde lesstof en leerdoelen voor jouw leerlingen. Diverse uitgevers en vakverenigingen maken het mogelijk om (methode)toetsen digitaal af te nemen via Quayn.

Quayn ondersteunt je met:

  • Toetsing op maat door het toevoegen, weglaten of aanpassen van vragen
  • Gedeelde toets- en itembanken voor een goede samenwerking met vakgenoten
  • Rapportages op leerling- en groepsniveau
  • Uitgebreide feedbackmogelijkheden tijdens en na afloop van de toets
  • Veilig online toetsen met de Safe Exam Browser

Licenties

Er zijn verschillende Quayn-licenties. Wil je laagdrempelig kennismaken? Kies dan een pilotlicentie. Ben je al overtuigd, ga dan aan de slag met de Basic- of Suite-licentie.

Training en advies

Wil je je verdiepen in de mogelijkheden van digitaal toetsen met Quayn? We geven trainingen op scholen en andere instellingen die aan de slag willen met het zelf samenstellen van toetsen. Klik op de knop om de verschillende trainingsmogelijkheden te bekijken.

Toetsdigitalisering

Zijn er op school toetsen in een Word- of Excel-bestand in omloop die je graag terugziet in jullie Quayn-bibliotheek? Het Quayn-team helpt je graag bij het digitaliseren van deze toetsen in het platform. Zo heb je al je toetsmateriaal op één plek. Neem gerust contact op om jullie wensen te bespreken.

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over het toetsplatform, de trainingsmogelijkheden of de toetsdigitalisering-service? Laat het ons weten, dan nemen we snel contact met je op.