Contact
IEP Leerlingvolgsysteem IEP LVS Fullwidth Banner Website3
IEP Leerlingvolgsysteem IEP LVS Fullwidth Banner Website3 mobiel

IEP webinars

Wij organiseren geregeld gratis webinars over verschillende onderwerpen. Het webinar volg je vanaf je eigen locatie. Tijdens het webinar kun je direct vragen stellen aan onze adviseurs. Wanneer je bent aangemeld, ontvang je achteraf automatisch een terugkijklink. Op deze pagina zie je een overzicht van geplande en afgelopen webinars.

Geplande webinars

Het webinar over IEP LVS groeps- en schooloverzichten is nu niet meer live te bekijken. Je kunt deze hieronder wel terugkijken. Op dit moment staan er geen live webinars gepland.

Afgelopen webinars terugkijken?

Zie hieronder de verschillende thema’s waarover je een webinar kan terugkijken. Deze webinars zijn niet live, maar je kunt wel vragen stellen in de chat! Wij ontvangen jouw vragen via mail. Je kan ons ook direct mailen als je vragen hebt via iep@bureau-ice.nl.

IEP Bijeenkomsten

Naast de webinars zijn er ook verschillende momenten om in contact te komen met de IEP Eindtoets en/op het IEP Leerlingvolgysteem tijdens verschillende bijeenkomsten in het land. Kijk op de pagina over bijeenkomsten of je IEP kunt ontmoeten bij jou in de buurt.