Menu

Maak een afspraak

Plan een afspraak

Hulp met TOA
Als TOA-gebruiker kun je hier een afspraak maken om al je vragen te stellen over TOA. Kijk in de agenda van TOA-adviseur Mechelina en maak een afspraak. Zij helpt je direct verder.

Vragen of doorpraten?
Nog geen TOA-gebruiker? Nieuwsgierig over de TOA-toetsen en -examens, het TOA-toetsplatform, TOA-trainingen en advies of TOA-connect? Maak dan een afspraak met een van onze TOA-accountmanagers (Ellen of Ronald).

Hulp nodig bij TOA-toetsplatform?

Heb je als TOA-platformgebruiker algemene vragen over het gebruik van TOA-toetsplatform, zoals; ‘Welke toets of examen zet ik klaar?’, ‘Welke hulpmiddelen mag ik gebruiken?’ en ‘Hoe beoordeel ik in het TOA-toetsplatform?’. Of heb je meer verdiepende vragen, bijvoorbeeld over het analyseren van je resultaten of het bepalen van een passende vervolgtoets? Maak dan een afspraak met onze adviseur Mechelina, ze helpt je graag verder.

Heb je een snelle/korte/technische vraag over het TOA-toetsplatform? Bel dan onze klantenservice via 088 – 556 9800 of via toa@bureau-ice.nl, dan word je het snelst geholpen.

Kennismaken met TOA of doorpraten met een TOA accountmanager?

Via onderstaande knop kun je direct een (online) afspraak maken met jouw TOA accountmanagers Ellen en Ronald. Kijk eerst in de lijst hiernaast om te zien wie jouw TOA accountmanager is. Staat jouw mbo-instelling er niet bij, dan kun je kiezen bij wie je een afspraak maakt. De TOA accountmanager zal dan zorgen dat je afspraak bij de juiste collega terecht komt.

Je kunt een afspraak maken voor:

  • Gesprek nieuwe TOA-rekentoetsen en -examens (online)
  • Gesprek TOA-evaluatieroute taal (online)
  • Gesprek TOA-training en/of TOA-advies (online)