Menu

Wie is mijn TOA adviseur?

Plan een afspraak met TOA

Hulp met TOA
Als TOA-gebruiker kun je hier een afspraak maken om al je vragen te kunnen stellen. Kijk in de agenda van TOA adviseur Mechelina en maak een afspraak. Zij helpt je direct verder.

Kennismaken met TOA of doorpraten met een TOA account manager?
Start je met de oriëntatie op het TOA-toetsplatform? Of wil je doorpraten over de TOA evaluatieroute taal, rekenen, TOA trainingen of TOA-advies? Maak dan een afspraak met TOA account managers Ellen of Ronald.

Hulp nodig bij werken met TOA?

Hulp bij TOA door Mechelina van der Burgh
Heb je algemene vragen over het gebruik van TOA, zoals; “Welke toets of examen zet ik klaar? Welke hulpmiddelen mag ik gebruiken? Hoe beoordeel ik in TOA?” Of heb je meer verdiepende vragen, bijvoorbeeld over het analyseren van je resultaten of het bepalen van een passende vervolgtoets? Maak dan een afspraak met Mechelina, dan helpt zij je verder.

Heb je een snelle/korte/technische vraag over TOA? Vraag het dan de klantenservice via 088 – 556 9800 of via toa@bureau-ice.nl, dan word je het snelst geholpen.

Kennismaken met TOA of doorpraten met een TOA account manager?

Via onderstaande knop kun je direct een (online) afspraak maken met jouw TOA account managers Ellen en Ronald. Kijk eerst in de lijst hiernaast om te zien wie jouw TOA account manager is. Staat jouw mbo-instelling er niet bij, dan kun je kiezen bij wie je een afspraak maakt. De TOA account manager zal dan zorgen dat je afspraak bij de juiste collega terecht komt.

Je kunt een afspraak maken voor:

  • Gesprek nieuwe TOA rekentoetsen en examens (online)
  • Gesprek TOA evaluatieroute taal (online)
  • Gesprek TOA-training en/of TOA-advies (online)