Menu

Verbeteringen – 9 december 2021

Op donderdag 9 december 2021, vanaf 22.00 uur, worden enkele belangrijke wijzigingen in het toetsplatform doorgevoerd. Wij raden je aan om op dat moment geen toetsen en examens te plannen en af te nemen. Lees hier meer over de update.

Aanpassingen

Uitbreiding numeriek toetsenbord

Het numerieke toetsenbordje is uitgebreid met een komma, zodat ook komma getallen gemakkelijker kunnen worden ingevoerd bij gebruik van dit toetsenbordje.

Bugs verholpen

De problemen met het pauzeren van examens zijn verholpen. Vanaf nu is het, voor kandidaten die daar recht op hebben, weer mogelijk om examens te pauzeren en te hervatten. Ook de problemen die werden ervaren bij het openen van documenten vanuit het vaststelproces zijn inmiddels verholpen. De oplossing hiervoor is al eerder met een hotfix naar productie gebracht.

 

Nieuwe kijk- en luistertoetsen

De afgelopen weken zijn er nieuwe toetsen kijk- en luistervaardigheid Engels toegevoegd aan TOA Toetsplatform.

 

Technische verbeteringen

Daarnaast worden er met deze release diverse verbeteringen doorgevoerd aan de applicatie. Deze verbeteringen zijn niet direct zichtbaar voor gebruikers, maar zorgen er wel voor dat de applicatie nog beter voldoet aan de eisen die gelden op het gebied van beveiliging.

TOA Logo