Contact
Bureau ICE Toetsen
Bureau ICE Toetsen

Aankomende congressen en seminars

Webinar: TOA Intervisiekaarten Examinering

Amsterdam

Wanneer ben jij trots op de manier waarop een examen is afgenomen? Welk voorschrift schiet volgens jou echt door en waarom vind je dat?

Deze en andere vragen en dilemma’s maken onderdeel uit van de TOA Intervisiekaarten Examinering. Met behulp van deze intervisiekaarten maak je binnen je examenorganisatie onderwerpen bespreekbaar waarover al veel te lang niet meer is gesproken. Door een functionele dialoog met elkaar te voeren over de wijze van examinering, kom je samen tot een betere én eenduidige manier van examineren.

Tijdens dit webinar laten onze TOA-trainers Jos van Rijswijk en Luuk Bouwman zien hoe de intervisiekaarten in de praktijk werken en hoe je ermee aan de slag kunt gaan. Nieuwsgierig? Meld je dan nu aan!

Tot ziens op 11 december om 14.00 uur! Meld je hier aan.

Kun je niet op deze datum? Meld je dan toch aan: je ontvangt namelijk een link, zodat je het webinar kunt terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.

Toetsfestival PO

Toetsfestival PO

Dit jaar organiseren wij voor de tweede keer het Toetsfestival PO! Niet alleen voor IEP-scholen, maar voor het hele basisonderwijs. Reserveer 22 januari 2020 alvast in je agenda.

IB-dag

Lees meer

IB-dag

De Reehorst, Ede

Op 10 maart 2019 zijn wij aanwezig bij de IB-dag. Deze conferentie is speciaal ontwikkeld voor leerkrachten, of leerkrachten met speciale taken zoals intern begeleiders, interne coaches, bouwcoördinatoren en kwaliteitscoördinatoren, maar ook voor directeuren, besturen en professionals van samenwerkingsverbanden binnen het primair onderwijs.

IEP op de IB-dag
Wij zullen met een stand aanwezig zijn op de informatiemarkt. Bij onze stand kun je kennismaken met de IEP.

Kennisdag: Opbrengstgericht werken in kwadraat (dag 2)

Utrecht

Op 8 april 2020 verzorgen wij een sessie over het IEP Leerlingvolgsysteem tijdens de Kennisdag van Focus PO. Pepijn Dousi laat je in zijn sessie kennismaken met het IEP Leerlingvolgsysteem (LVS) voor groep 3 t/m 8. Doordat het IEP LVS optimaal gebruikmaakt van de digitale mogelijkheden breng je op betekenisvolle wijze de brede ontwikkeling (hoofd, hart én handen) van de leerlingen in kaart. Naast taal en rekenen krijg je namelijk ook inzicht in de sociaal-emotionele ontwikkeling, leeraanpak en het creatief vermogen. Zo zorgen we dat je Inzicht krijgt in het Eigen Profiel (IEP) van iedere leerling. Het IEP LVS ondersteunt je daarnaast bij het werken aan de referentieniveaus voor taal en rekenen.