Menu
Focus op groei - IEP Event
Focus op groei - IEP Event

Online event: Focus op groei

Focus op groei

Onlangs heeft de NOT laten weten dat de beurs dit jaar verplaatst is. Waarschijnlijk heb je de laatste week van januari al wel je agenda geblokt. Dat komt goed uit, want wij willen je uitnodigen voor ons gratis online event Focus op Groei op 26 januari van 14.00 tot 17.15 uur. Het fijne van online: je kunt aanhaken en gaan wanneer je wilt.

Aftrap: Peter Heerschop over ‘Waar zijn we het kind kwijtgeraakt?’

Met een inspirerend programma voor iedereen in het onderwijs (van leerkracht tot bestuurder) starten we dit event met Peter Heerschop. Aan de hand van een aantal kritische vragen zet hij je aan het denken. Hoe zetten we het kind weer centraal? Waarom vergelijken we leerlingen met elkaar? Waarom wordt er nog vaak gefocust op afrekenen in plaats van individuele groei? Kortom, hoe kan het anders?

Ronde tafeldiscussie

Deze kick-off wordt gevolgd door een ronde tafeldiscussie met een aantal schoolbestuurders. Het thema is: Hoe zetten we het kind weer centraal? 

Peter Heerschop - Focus op Groei

Programma

Na de aftrap kun je in drie rondes kiezen uit meerdere workshops. Wat dacht je van:

  • Hoe volg jij je leerlingen en/of scholen?
  • Hoe help je lezen weer in de lift?
  • Hoe voer ik het gesprek met mijn inspecteur?
  • Wat is het referentieniveau taal en rekenen?

Ja, ik ben erbij!

Dit is slechts een greep uit de verschillende workshops. Ben jij bestuurder, directeur, kwaliteitsmedewerker, IB-er of leerkracht in het basisonderwijs? Of wil je samen met jouw hele team een inspirerend en inhoudelijk uitje regelen? Meld je dan alvast aan, zet de datum in de agenda en ontvang volgende week het volledige programma.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.