Contact
IEP Eindtoets 2021 Banner Website Algemeen
IEP Eindtoets 2021 Banner Website Mobiel Algemeen
Terug naar Mijn IEP-kanaal

IEP Eindtoets Klantportaal

Wat kun je nu doorgeven?

Op dit moment is de IEP-portal gesloten, de IEP Eindtoets gaat dit jaar niet door. Jouw aanmelding voor 2020 zetten we automatisch door naar 2021, lekker makkelijk! Op dit moment kun je hieronder aangeven wie volgend schooljaar de contactpersoon is voor de IEP Eindtoets. We sturen dan na de zomervakantie alvast de informatie over de IEP Eindtoets toe.

Toekomstige wijzigingen

Later kun je hier andere wijzigingen aan ons doorgeven, zoals het wijzigen van een toetsboekje of het wijzigen van je adres nadat de IEP Eindtoets Portal is gesloten. Je ontvangt dan direct instructies voor het vervolg.

We informeren je via de mail als deze formulieren weer beschikbaar zijn.

Heb je nog vragen?
Bel ons dan via 088 – 556 9800 of mail ons: iep@bureau-ice.nl

Geef wijzigingen door

Contactpersoon doorgeven

Ben jij ook in 2021 de contactpersoon voor de IEP Eindtoets of wordt je collega de contactpersoon? Geef het nu alvast aan ons door!

Geef de contactpersoon door

Toekomstige wijzigingen

Leerlingnaam aanpassen

Staat een leerlingnaam niet goed in de portal? Geef het aan ons door, dan zorgen we dat de juiste naam op de leerlingrapportage komt.

Toetsboekjes aanvragen

Vul dit formulier in als je een nieuwe leerling hebt die de IEP Eindtoets gaat maken, of als je voor een bestaande leerling toch de bestelling wilt wijzigen.

Bezorg- of afhaaladres aanpassen

Geef het gewijzigde bezorg- of ophaaladres tijdig aan ons door, dan zorgen we dat de toetsboekjes op het juiste adres worden bezorgd.

Leerling maakt eindtoets niet/later

Maakt een leerling de toets later of niet meer? Geef het aan ons door, dan weten wij dat we het toetsboekje later (of leeg) zullen ontvangen.