Contact
IEP Eindtoets 2022
IEP Eindtoets 2022 Banner
Terug naar Mijn IEP-kanaal

IEP Eindtoets Klantportaal

De IEP Eindtoets van schooljaar 2021 is afgerond. Iedereen heeft de rapportages in de IEP-portal ontvangen. Vanaf 1 december 2021 kun je je weer aanmelden voor de IEP Eindtoets van 2022. Dan kun je veel wijzigingen doorgeven in de vernieuwde IEP-portal, handig! Er zijn nog een paar dingen die je hier kunt doorgeven via een formulier; leerlingmapjes en -stickers aanvragen en doorgeven dat een leerling de IEP Eindtoets niet of later gaat maken. Deze formulieren verschijnen dan op deze pagina.

Ben je je wachtwoord vergeten? Die kun je eenvoudig aanvragen via ‘Wachtwoord vergeten’ in de IEP-portal. Ben je je gebruikersnaam vergeten? Vraag deze dan hieronder via het formulier op.

Huidige formulieren

Gebruikersnaam opvragen

Ben je je gebruikersnaam voor de IEP-portal vergeten? Vraag deze hier op.

Vraag aan

Toekomstige formulieren

Leerling maakt eindtoets niet/later

Maakt een leerling de toets later of niet meer? Geef het aan ons door, dan weten wij dat we het toetsboekje later (of leeg) zullen ontvangen.

Leerlingsticker aanvragen

Mis je leerlingstickers voor de IEP Eindtoetsboekjes? Vraag deze hier aan.

Leerlingmapje aanvragen

Mis je leerlingmapjes voor de IEP Eindtoetsrapportages? Vraag deze hier aan.

Heb je een vraag?

Wij hebben alle informatie overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Bekijk onze veelgestelde vragen en vind al jouw antwoorden. Je kan ook een chatgesprek met ons starten. Wij helpen je graag!