Menu
IEP Leerlingvolgsysteem - IEP LVS
IEP Leerlingvolgsysteem - IEP LVS

IEP Bijeenkomsten

Online IEP-vragenuurtjes

Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij jullie op school langs. Helaas is dat wegens dat de huidige coronamaatregelen niet mogelijk. Wij ontmoeten jullie daarom graag online. Je ontmoet de IEP-adviseur uit je eigen regio daarom online.

Wat kun je verwachten?
Voorafgaand aan het vragenuur bekijk je een webinar over het IEP LVS.  Doordat iedereen vooraf het webinar heeft bekeken, gaat onze IEP-adviseur geen presentatie meer geven. Hij of zij zal deze tijd wél gebruiken om alle vragen van de deelnemers beantwoorden. Er zitten maximaal 9 andere mensen in deze sessie. Schroom niet om je vragen te stellen, want onze ervaring leert dat iedereen weer iets opsteekt van de vragen van de collega-scholen uit jouw regio.

Videoafspraak met IEP-adviseur

Heb je na het kijken van het webinar nog specifieke vragen over het IEP LVS? Plan dan een videoafspraak in met één van onze IEP-adviseurs via onderstaand formulier. We nemen dan contact met je op voor een datum en tijdstip.

IEP-webinars

Naast de bijeenkomsten organiseren wij geregeld gratis webinars over verschillende onderwerpen. Het webinar volg je vanaf je eigen locatie. Tijdens het webinar kun je direct vragen stellen aan onze adviseurs. Wanneer je bent aangemeld, ontvang je achteraf automatisch een terugkijklink. Bekijk via onderstaande button de verschillende webinars.