Menu

IEP komt naar je toe!

Elkaar in het écht ontmoeten, dat willen we allemaal! Daarom organiseert IEP in het voorjaar van 2023 live regiobijeenkomsten op scholen in het hele land.
Dit jaar bestaat een regiobijeenkomst uit twee onderdelen:

  1. Servicegesprek IEP LVS – Start rond 14:00 uur (afhankelijk van locatie) – Inhoud: Een live moment voor IEP-scholen met jouw IEP-adviseur en andere scholen om te sparren over het gebruik van het IEP LVS en jouw resultaten/analyse.
  2. Presentatie IEP LVS – Start rond 15:15 uur (afhankelijk van locatie) – Inhoud: Een live presentatie over het volledige IEP Leerlingvolgsysteem voor oriënterende scholen waarbij je direct je (laatste) vragen kunt stellen aan jouw IEP-adviseur en andere oriënterende scholen. Na afloop heb je veel informatie en kennis om met je team een weloverwogen keuze te maken. Heb je al een webinar gevolgd of ons al ontmoet op de NOT? Wellicht helpt deze sessie om ook je collega’s uit de werkgroep te informeren. Deel het dus gerust.

Locaties

Schrijf je hieronder in voor een van de twee onderdelen op een locatie bij jou in de buurt.
Zodra je de eerste keuzes in het formulier maakt zie je op welke plekken je ons kan ontmoeten.

Geen geschikt moment?
Geen probleem. Laat het ons hier weten, dan nemen we contact op voor het maken van een afspraak.
Aangezien er enorm veel animo is, vragen we je om andere scholen uit je bestuur of omgeving bij het maken van de afspraak te betrekken. Zo kunnen we meer scholen tegelijkertijd informeren en houden we meer ruimte over om ook andere scholen te bezoeken.