Menu

Mijn IEP-kanaal Bestuur

Welkom op Mijn IEP-kanaal! Op deze pagina vind je alle informatie voor de Bovenschoolse IEP module. Mis je informatie? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via iep@bureau-ice.nl of via 088 – 556 9800.

Inloginstructie

Lees hier hoe je het account kunt activeren, inloggen in de module en wat je moet doen als je je wachtwoord bent vergeten.

Stappenplan

In dit stappenplan nemen we je mee door de verschillende overzichten in de bovenschoolse module en lees je hoe je de overzichten kunt gebruiken voor de analyse van de resultaten.

Informatief webinar

Webinar Bovenschoolse IEP Module
Wil je weten hoe deze Bovenschoolse IEP Module precies werkt en welke vragen de module voor jou als bestuurder beantwoord? Bekijk dan het webinar.

Bovenschoolse IEP module Mijn IEP kanaal

Afspraak maken

Mogelijk wil je wat meer informatie ontvangen of wil je graag eens met ons overleggen over wat de Bovenschoolse IEP Module voor je kan betekenen. Bekijk dan wie jouw IEP Adviseur is en maak gerust een afspraak.

IEP Adviseurs Regioverdeling 2022

Veelgestelde vragen

Wij hebben alle informatie overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Bekijk onze veelgestelde vragen en vind al jouw antwoorden. Je kan ook een chatgesprek met ons starten. Wij helpen je graag!