Contact
Mijn IEP-kanaal

Mijn IEP-kanaal Bestuur

Welkom op Mijn IEP-kanaal! Op deze pagina vind je alle informatie voor de Bovenschoolse IEP module. Mis je informatie? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via iep@bureau-ice.nl of via 088 – 556 9800.

Inloginstructie

Lees hier hoe je het account kunt activeren, inloggen in de module en wat je moet doen als je je wachtwoord bent vergeten.

Handleiding

In deze handleiding nemen we je mee door de verschillende overzichten in de bovenschoolse module. Ook zie je hoe je de overzichten kunt gebruiken voor de analyse van de resultaten.

Informatief webinar

Gratis webinar: Vernieuwde bovenschoolse IEP module
Je team is bezig met het ontwikkelen van de leerlingen en jij houdt graag zicht op het overkoepelende plaatje: hoe zien de onderwijsresultaten eruit? Haal jij je opgestelde ambities? En hoe vertaal je dit naar de praktijk samen met je scholen? De vernieuwde Bovenschoolse IEP module ‘Analyse en kwaliteitszorg’ van IEP helpt jou daarbij.

Tijdens dit webinar laten we het je zien.

Bovenschoolse IEP module Mijn IEP kanaal

Afspraak maken

Mogelijk wil je wat meer informatie ontvangen of wil je graag eens met ons overleggen over wat de Bovenschoolse IEP Module voor je kan betekenen. Bekijk dan wie jouw IEP Adviseur is en maak gerust een afspraak.

Veelgestelde vragen

Wij hebben alle informatie overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Bekijk onze veelgestelde vragen en vind al jouw antwoorden. Je kan ook een chatgesprek met ons starten. Wij helpen je graag!