Menu
IEP Leerlingvolgsysteem - IEP LVS
IEP Leerlingvolgsysteem - IEP LVS

Opdrachten leerlingen – hoofd, hart en handen

Wij willen als IEP graag laten zien dat je naast taal en rekenen ook allerlei andere leuke opdrachten thuis (en op school) kunt doen. Maak er vooral gebruik van. En, het zou heel leuk zijn als jullie de resultaten van sommige opdrachten delen via Facebook en onze Facebookpagina ‘Een kind is meer dan taal en rekenen’ taggen, zodat wij en anderen ook het resultaat kunnen zien.

Veel plezier!

Creatief vermogen - groep 5 & 6

Een kind is meer dan taal en rekenen! Dit is de visie van IEP. Met de opdracht Archeoloog van de toekomst willen we jou als leerkracht in staat stellen om ook aan een vaardigheid als Creatief vermogen te kunnen werken in de huidige situatie. Op deze pagina vind je de opdracht Archeoloog van de toekomst en bijbehorend audiomateriaal voor jouw leerlingen.

Creatief vermogen - groep 7 & 8

Een kind is meer dan taal en rekenen! Dit is de visie van IEP. Met de opdracht Bezoek! willen we jou als leerkracht in staat stellen om ook aan een vaardigheid als Creatief vermogen te kunnen werken in de huidige situatie. Op deze pagina vind je de opdracht Bezoek en bijbehorend audiomateriaal voor jouw leerlingen. Dit kan zo met een korte uitleg van jouzelf aan je leerlingen worden verstuurd.

Compliment!

Een complimentje is leuk om te krijgen én leerzaam om te geven. Download de IEP-complimentenkaart en ga met de klas aan de slag met het geven en ontvangen van complimenten.

IEP complimentenkaart