Menu

Ontmoet onze IEP-adviseurs

Jochem Grimmelikhuizen

Hi! Ik ben Jochem Grimmelikhuizen en ik ben IEP-adviseur in regio oost. Gelderland en een deel van Utrecht, Flevoland en Overijssel horen bij mijn regio. Voordat ik bij IEP kwam werken, ben ik elf jaar basisschooldirecteur geweest. Daarvoor was ik leerkracht en striptekenaar. Ik geloof dat een kind meer is dan alleen taal en rekenen en ik wil scholen graag helpen dat in hun onderwijs te vertalen. Dat kan uitstekend met IEP, dus neem gerust contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

Mocht je vragen hebben, bel of mail mij gerust!
jochem.grimmelikhuizen@bureau-ice.nl | 06 20 55 92 62

Joost Schouten

Hi! Ik ben Joost Schouten en ik ben IEP-adviseur in regio zuid; o.a. de provincies Zeeland, Zuid-Holland en een deel van Noord-Brabant horen bij mijn regio. Voordat ik bij de IEP kwam werken, heb ik zes jaar voor de klas gestaan. Daarna ben ik bij IEP gaan werken en kan ik met mijn praktijkervaring advies geven en meewerken aan de ontwikkeling van het IEP LVS.

Mocht je vragen hebben, bel of mail mij gerust!
jschouten@bureau-ice.nl | 06 19 30 17 32

IEP adviseur Joost

Margit van Aalst

Hi! Ik ben Margit van Aalst en ik ben IEP-adviseur in regio noord-west; de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland horen bij mijn regio. Toetsing is de rode draad binnen mijn loopbaan. “Waarom toets je?” is de vraag die ik centraal stel. Met elkaar toewerken naar het antwoord dat bij de school past is mijn drijfveer. Ik ben ervan overtuigd dat de IEP-visie op toetsing daarin past. Ik kijk er naar uit om samen met jou te kijken wat IEP voor jullie leerlingen op school kan betekenen.

Mocht je vragen hebben, bel of mail mij gerust!
mvaalst@bureau-ice.nl | 06 13 41 92 96