Menu

Ontmoet onze IEP-adviseurs

Annemarie Travaille

Hi! Ik ben Annemarie Travaille en ik ben IEP-adviseur voor alle gebruikers van het leerlingvolgsysteem. Bel je naar de klantenservice met een inhoudelijke vraag? Dan is de kans groot dat je bij mij uitkomt. Voordat ik bij de IEP kwam werken, werkte ik als trainer bij Bureau ICE en ik heb een paar jaar bij Malmberg gewerkt. Ik help je graag met vragen over bijvoorbeeld het analyseren van de resultaten, zodat je met vertrouwen het LVS inzet bij het inrichten van je onderwijs.

Mocht je vragen hebben, bel of mail mij gerust!
atravaille@bureau-ice.nl | 06 12 64 88 00

Daphne van Heusden

Hi! Ik ben Daphne van Heusden en ik ben IEP-adviseur in regio zuid; o.a. de provincies Limburg, een deel van Noord-Brabant en een deel van Gelderland horen bij mijn regio. Voordat ik bij de IEP kwam werken, heb ik een tijdje met heel veel plezier voor de klas gestaan. Ik vind het leuk om deze praktijkervaring in te zetten om het IEP LVS goed en bruikbaar te maken voor zowel de leerlingen als de leerkrachten en deze mooie manier van werken te verspreiden.

Mocht je vragen hebben, bel of mail mij gerust!
dvheusden@bureau-ice.nl | 06 41 07 36 74

IEP adviseur Daphne

Jochem Grimmelikhuizen

Hi! Ik ben Jochem Grimmelikhuizen en ik ben IEP-adviseur in regio oost. Gelderland en een deel van Utrecht, Flevoland en Overijssel horen bij mijn regio. Voordat ik bij IEP kwam werken, ben ik elf jaar basisschooldirecteur geweest. Daarvoor was ik leerkracht en striptekenaar. Ik geloof dat een kind meer is dan alleen taal en rekenen en ik wil scholen graag helpen dat in hun onderwijs te vertalen. Dat kan uitstekend met IEP, dus neem gerust contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

Mocht je vragen hebben, bel of mail mij gerust!
jochem.grimmelikhuizen@bureau-ice.nl | 06 20 55 92 62

Joost Schouten

Hi! Ik ben Joost Schouten en ik ben IEP-adviseur in regio zuid; o.a. de provincies Zeeland, Zuid-Holland en een deel van Noord-Brabant horen bij mijn regio. Voordat ik bij de IEP kwam werken, heb ik zes jaar voor de klas gestaan. Daarna ben ik bij IEP gaan werken en kan ik met mijn praktijkervaring advies geven en meewerken aan de ontwikkeling van het IEP LVS.

Mocht je vragen hebben, bel of mail mij gerust!
jschouten@bureau-ice.nl | 06 19 30 17 32

IEP adviseur Joost

Margit van Aalst

Hi! Ik ben Margit van Aalst en ik ben IEP-adviseur in regio noord-west; de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland horen bij mijn regio. Toetsing is de rode draad binnen mijn loopbaan. “Waarom toets je?” is de vraag die ik centraal stel. Met elkaar toewerken naar het antwoord dat bij de school past is mijn drijfveer. Ik ben ervan overtuigd dat de IEP-visie op toetsing daarin past. Ik kijk er naar uit om samen met jou te kijken wat IEP voor jullie leerlingen op school kan betekenen.

Mocht je vragen hebben, bel of mail mij gerust!
mvaalst@bureau-ice.nl | 06 13 41 92 96

Roelien Edens

Hi! Mijn naam is Roelien Edens en ik ben IEP-adviseur voor de regio Noord. Voordat ik bij IEP kwam werken heb ik acht jaar lang ervaring opgedaan op veel verschillende plekken in het onderwijs; van het basisonderwijs tot aan het MBO. Ik vind het fijn om mijn praktijkervaring en kennis in te zetten voor het IEP LVS, zodat steeds meer scholen zich kunnen ontwikkelen op de IEP-manier!

Mocht je vragen hebben, bel of mail mij gerust!
roelien.edens@bureau-ice.nl | 06 20 70 37 06