Contact
Toetsfestival PO een kind is meer dan taal en rekenen
Toetsfestival PO Een kind is meer dan taal en rekenen
Get your ticket!

Toetsfestival PO

Trots!

Wees trots op jouw werk in het basisonderwijs! Want hoe mooi is het om iedere dag jouw leerlingen te motiveren, te inspireren en te zien groeien. Nu is het jouw beurt: laat je verrassen tijdens hét Toetsfestival PO. Swing met ons mee tussen sessies, foodtrucks en workshops. Uiteraard ga je naar huis met een tas vol praktische handvatten voor in de klas! Dus roep je collega’s erbij en vier het feestje mee!

Wat kun je zoal verwachten?

  • Mama, welkom bij mijn rapportgesprek
  • Van resultaat naar onderwijspraktijk
  • Workshop Leesplezier! & Poëzietief in de klas
  • Mindfulness & Yoga en dat zonder een Zen-goeroe te zijn
  • ‘Is hij nou alweer zijn gymtas vergeten?’ #executieve functies
  • In gesprek met de Onderwijsinspectie

En als afsluiting brengt Peter Heerschop een prachtige ode aan jou: Wees trots!

Hoe, wat en waar?

Op 22 januari 2020 kan jij je samen met collega’s uit het basisonderwijs je onderdompelen in festivalsferen, inspiratie op doen en je kennis vergroten. Het festival vindt plaats in de Prodentfabriek in Amersfoort.

Vanaf 13:00 uur zijn de deuren open, om 13:30 uur gaan we gezamelijk van start. Na de tweede ronde is er van 16:15 uur tot 17:25 uur de tijd om samen gezellig te eten bij de verschillende Foodtrucks. Vanaf 19:00 uur is het tijd om tijdens de borrel met andere festivalgangers na te kletsen en uit te wisselen. Ben jij erbij? Bekijk de Line-up, stel je eigen programma samen en haal jouw tickets!