Menu
Voorbeeldopgaven nieuwe rekeneisen TOA
Voorbeeldopgaven nieuwe rekeneisen TOA

Probeer de nieuwe rekeneisen voorbeeldopgaven

Voorbeeldopgaven

Bij TOA creëren we toetsen en examens die aansluiten op de wensen van docenten en studenten. Voor onze nieuwe rekeneisen toetsen en examens is dat niet anders. En om dat te laten zien hebben we 9 voorbeeldopgaven met 20 vragen opgesteld verdeeld over drie niveaus. Deze opgaven zijn representatief voor de opgaven die uiteindelijk in onze toetsen en examens verwerkt zullen worden.

Vanuit de unieke insteek van TOA vind je een aantal belangrijke uitgangspunten in de opgaven terug. Zo sluit de inhoud aan bij de belevingswereld van de student. Want als een student zich in de opgaven herkent, maakt dat de stof relevant en dat motiveert weer. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat een toets of examen een volledig beeld geeft van de prestaties van de student. Daarom zijn er in de opgaven tussenantwoorden opgenomen. Een goede redenering is namelijk net zo belangrijk als het uiteindelijke antwoord.

Dit is een demo versie van hoe TOA eruit komt te zien. Daarom toetsen we de antwoorden die je invult niet op juistheid.

Benieuwd naar de voorbeeldopgaven? Vul dan het formulier hieronder in en je ontvangt direct een mail met een link naar de opgaven.

Voorbeeldopgave nieuwe rekeneisen

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met een TOA-adviseur? Klik dan hieronder op de knop en ga in gesprek.