Menu
TOA toetsing en training
TOA toetsing en training

Verbeteringen – 14 april 2022

In samenwerking met gebruikers worden regelmatig functionele en technische verbeteringen doorgevoerd aan TOA. De volgende verbeteringen komen binnenkort beschikbaar.

Aanpassingen

Vastgestelde examens worden bewaard

Met de nieuwe optie ‘vaststelhistorie’ wordt het mogelijk om vastgestelde examens op een later moment te kunnen inzien. Dit werkt als volgt:
Op het scherm ‘Vaststellen examen’ is de extra actie ‘Vaststelhistorie’ toegevoegd. Deze actie leidt naar een pagina met de laatste en eerder aangemaakte vaststellingen voor ingeplande TOA-examens. Standaard wordt de laatst bekende vaststelling getoond, met alle ingevulde informatie. Ook is het mogelijk om de informatie van eerdere vaststellingen te tonen. Vanaf de pagina met de vaststelhistorie is het mogelijk om terug te keren naar het scherm ‘Vaststellen examen’.

Invulvelden bij open vragen zijn hersteld

Door verschillende gebruikers was gemeld dat de invulvelden van sommige toets- en examenvragen te klein werden weergegeven. Dit is hersteld, de invulvelden zijn teruggezet naar de oorspronkelijke grootte.

 

Nieuwe rekentoetsen en -examens

Vanaf 1 augustus gelden nieuwe rekeneisen in het mbo-onderwijs. Wij ontwikkelen op dit moment nieuwe rekentoetsen en -examens die daarop aansluiten. Zo passen de rekenopgaven beter bij het niveau en de belevingswereld van de student. Ook kan de software straks veel opgaven en tussenantwoorden automatisch beoordelen. Vanaf augustus staan deze toetsen klaar in TOA Toetsplatform.

TOA Logo