Menu
TOA toetsing en training
TOA toetsing en training

Verbeteringen – 14 januari 2021

Aanpassingen

Op donderdag 14 januari, vanaf 22.00 uur, worden enkele belangrijke wijzigingen in het toetsplatform doorgevoerd. Wij raden je aan om op dat moment geen toetsen en examens te plannen en af te nemen. Lees hier meer over de update.

Aanpassingen

Dashboards

Om meer inzicht te geven in het gebruik en acties van het TOA Toetsplatform, hebben we een dashboard per rol gemaakt. In dit dashboard kun je acties en statussen vinden met betrekking tot webservices of beoordelingen, maar bijvoorbeeld ook informatie over het aantal gebruikers of totaal aantal lopende toetsen en examens.  

 

Menu

De pagina’s Beoordelaarsbeheer, Assessorbeheer, Toetslijst, Toetsplan en Examenplan zijn de afgelopen tijd vernieuwd. Vanaf 14 januari worden deze pagina’s niet meer als pop-up getoond, maar kun je vanaf de pagina gebruik maken van het menu en rol en afdeling wijzigen.

Verbeter het TOA Toetsplatform samen met ons

We hebben veel plannen en ideeën voor het TOA Toetsplatform, denk aan verbeterde dashboards, beoordelaarsrapportages, het eventueel mogelijk maken van twee beoordelaars, en meer. Voor een aantal van deze onderwerpen hebben we input van jou als gebruiker hard nodig. Denk je graag mee en wil je jouw visie met ons te delen? We stellen per onderwerp een gebruikerspanel samen. Meld je aan via het formulier om panellid te worden.

TOA Logo