Menu

Verbeteringen – 19 februari 2024

Op maandag 19 februari 2024 hebben we enkele wijzigingen in het TOA-toetsplatform doorgevoerd. Lees hieronder over belangrijke verbeteringen.

Gerealiseerde verbeteringen

 

Toelichting op NRE examens bij klaarzetten

Bij het klaarzetten van NRE examens werd niet direct duidelijk dat er meerdere versies beschikbaar waren. Daarom vind je nu een toelichting op de verschillende versies onder het icoontje naast de titel van het examen.

Schoolyear standaard aan of uit

Met de optie Schoolyear kun je in TOA toetsen en examens afnemen via een beveiligde omgeving. Tijdens het klaarzetten kun je deze optie aanzetten voor de afnames. Voortaan kun je als instelling kiezen of je het vinkje bij deze optie standaard aan of uit wilt hebben. Dit is voor toetsen en examens apart in te stellen via ‘Organisatie|Instelling’.

Resultatenexport cijferweergave bij uitslag ‘Onbepaald’

Resultaten met de uitslag ‘Onbepaald’ krijgen geen cijfer toegekend. Je ziet hier in TOA achter cijfer:. In de resultatenexport was dit nog niet zichtbaar. Voortaan wordt het cijfer hier ook als weergegeven.

 

Bugfixes

 

Toetsenbord speciale tekens beter zichtbaar

Bij grote tekstvelden viel het toetsenbord met speciale tekens buiten beeld en moest je scrollen om deze weer te geven. Dit hebben we aangepast. Het toetsenbord is nu onderaan in het scherm vastgezet. Ook is deze te verslepen over het scherm.

TOA Logo