Menu

Verbeteringen – 5 oktober 2023

Op donderdag 5 oktober, vanaf 22.00 uur, worden enkele belangrijke wijzigingen in het TOA-toetsplatform doorgevoerd. Wij raden je aan om op dat moment geen toetsen en examens te plannen en af te nemen. Lees hier meer over de update.

Gerealiseerde verbeteringen

 

Vastlegging van toets-/examenresultaat bij niet voldoen aan precondities

Er is een aanpassing doorgevoerd aan de resultaatbepaling wanneer er niet is voldaan aan de precondities door de kandidaat. Bij niet voldoen aan de precondities, aan te geven door de docent tijdens de handmatige beoordeling via een beoordelingsmodel, wordt in TOA als toetsresultaat geen cijfer vastgelegd (in plaats van 1.0), en wordt het uitslaglabel ‘Onbepaald’ gegeven.

 

Geen cijfer bij uitslaglabel ‘Nog geen niveau toe te kennen’

Voor toetsen met een uitslag waar geen niveau te bepalen is wordt ook geen cijfer gegeven. Dit betekent dat wanneer de drempelscore niet wordt behaald, er niet meer automatisch het cijfer 1.0 wordt gegeven.

 

Opmerkingen binnen beoordelingsmodellen op item-niveau ook tonen in rapport

Voor NRE examens zijn er beoordelingsmodellen die aan items gekoppeld zijn. Hierop kan een beoordelaar ook opmerkingen toevoegen. Deze opmerkingen worden voortaan ook getoond in het rapport, net zoals bij andere examens.

 

Bugfixes 

 

Aanmaken nieuwe steekproef met 1 afname geeft een error

Bij het aanmaken van een steekproef met slechts 1 afname geeft TOA een error waardoor je niet door kan. Dit wordt hiermee opgelost.

 

TOA Logo