Menu

Verbeteringen – 7 mei 2024

Recent hebben we enkele wijzigingen in het TOA-toetsplatform doorgevoerd. Lees hieronder meer over belangrijke verbeteringen.

Audiobestand naam geven bij beoordeling

Ga je een examen Spreken of Gesprekken beoordelen? Voortaan verschijnt dan een pop-up (zie afbeelding) om het audiobestand een naam te geven. Als je de examenafname hebt opgenomen, adviseren wij om hierin exact dezelfde naam op te geven. Zo vinden jullie sneller het juiste audiobestand bij de beoordeling terug.

Schoolyear implementatie nieuwe API versie

Met de nieuwe implementatie van Schoolyear zijn vooral technische werkzaamheden gemoeid (aansluiting op de nieuwe API versie), maar er zijn ook functionele wijzigingen die belangrijk zijn om te realiseren. Dit heeft namelijk invloed op de manier van werken. Aan de manier van klaarzetten verandert niets. Ook verandert er niets aan reeds klaargezette examens waarvan de afnamedatum in de toekomst ligt.

Deze wijzigingen zijn doorgevoerd:

  • Het verschil in datum/tijdstip tussen TOA en Schoolyear is opgelost.
  • De maximale vrijgavetijd van 24 uur is weg. Een afname verloopt dus niet meer automatisch na 24 uur. De waarschuwing hiervoor is dan ook verdwenen, zoals je op de afbeelding ziet.
  • Voortaan wordt er één Schoolyear-dashboard aangemaakt voor alle examens die zijn klaargezet in dezelfde klaarzetactie. Hierdoor wordt het makkelijker voor de surveillant om een gepland examenmoment met verschillende examens te beheren. Vooral voor rekenen scheelt dit een hoop dashboards!
TOA Logo