Menu
TOA Assessorentraining
Assessorentraining TOA

Training Assessor professional PDCA

Waarom deze training?

Je hebt ruime ervaring bij het afnemen van mbo-examens. Je beoordelaarsvaardigheden zijn best wel goed, maar misschien kan het nog beter? Want waar moest je op letten tijdens het beoordelen en hoe kan je dat objectief doen? Wat was die Wacker- of STARR-methode ook alweer? En hoe betrouwbaar is jouw beoordeling en weet je je persoonlijke beoordelaarsvalkuilen nog? Hoe doe je het eigenlijk als beoordelaar en waar zitten jouw verbeterpunten? Kortom, je wilt jezelf graag verder bekwamen in het beoordelen.

Voor wie?

Assesoren die het certificaat Assessor Startbekwaam PDCA hebben behaald en zich verder willen ontwikkelen. We maken onderscheid tussen assessoren die met een proeve van bekwaamheid werken of met een criteriumgericht interview (CGI).

Beoordelingsniveau écht goed waarborgen
Bureau ICE

Dit ga je leren

  • Laatste wet- en regelgeving
  • Examenafname goed voorbereiden
  • Beoordelingsniveau waarborgen
  • Beoordelaarscriteria kalibreren

 

  • Terugblik op je vaardigheden
  • Aanpassen van het beoordelingsinstrument
  • Dilemma’s binnen het beoordelinsproces

Dit levert het op

Je gaat aan de slag met je eigen examenmateriaal. Het is handig als je daar al een beetje mee bekend bent. Tijdens de training wisselen we theorie voortdurend af met leerzame opdrachten. Daardoor haal je het optimale uit deze training en breng je dit de volgende dag in de praktijk! Jullie leerwensen staan centraal waardoor deze training altijd op maat is voor jullie school. Na afloop ontvang je het Certificaat Assessor Professional PDCA (als je de training helemaal hebt gevolgd).

TOA Assessorentraining

Nuttige informatie

Volledig online nee
Volledig op locatie opdrachtgever V
Deels online nee
Open inschrijving nee

 

Rapportcijfer TOA Training

Ik heb interesse