Menu
TOA Assessorentraining
Assessorentraining TOA

Training Assessor Startbekwaam PDCA CGI

Daarom deze training

Je wilt als assessor examens kunnen beoordelen met een criterium gericht interview (CGI). Daarvoor moet je een examenkandidaat goed kunnen bevragen. Waar moet je allemaal op letten bij de voorbereiding van een CGI? Hoe beoordeel je objectief? Hoe betrouwbaar is jouw beoordeling en wat zijn jouw valkuilen daarbij? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Zodat je straks goed onderbouwd jouw leerlingen beoordeelt.

Voor wie

Mbo-docenten en praktijkbeoordelaars met weinig tot geen ervaring in het afnemen van een criterium gericht interview (CGI).

Goede basistraining met inhoud die ertoe doet
Paul van Alphen

Dit ga je leren

  • Objectief beoordelen
  • De juiste vragen formuleren
  • Taken en verantwoordelijkheden
  • Omgaan met persoonlijke valkuilen

 

  • Omgaan met valkuilen als beoordelaar
  • Examenproces en -instrumenten beoordelen
  • Onderbouwd feedback geven aan de examencommissie

TOA Trainingen - PDCA Cyclus - Bureau ICEIn de training doorlopen we de fasen Plan, Do en Check & Act van de examencyclus.

Dit levert het op

Je gaat aan de slag met een voorbeeldexamen van jouw school. Het is handig als je daar al een beetje mee bekend bent. Tijdens de training wisselen we theorie voortdurend af met leerzame opdrachten. Daardoor haal je het optimale uit deze training en breng je dit de volgende dag in de praktijk! Na afloop ontvang je een naslagboekje met de behandelde stof en het Certificaat Assessor Startbekwaam PDCA CGI
(of een deelcertificaat als je een deel hebt gevolgd).

Investering

Voor een investering van € 1.145,- ben jij straks een gecertificeerd beoordelaar. De standaard groepsprijs is € 4.130,-

De reguliere training bestaat uit 3 dagdelen van 3 uur. Je kunt ook een verkorte training volgen, bijvoorbeeld 2 dagdelen van 3 uur.

Nuttige informatie

Volledig online V
Volledig op locatie V
Deels online V
Open inschrijving V

 

Rapportcijfer TOA Training

Ook interessant

Deze training kunnen we ook op maat geven, zodat de leerstof helemaal past bij jullie school en wensen. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Verder sluiten deze trainingen goed aan:

  • Verkorte online training CGI-gesprek gebaseerd op de coronamaatregelen en de ‘Handreiking verantwoord diplomabesluit’ van het ministerie van OC&W
  • Kalibreersessie Beroepsexamens voor meer inzicht in de beoordelingscriteria

TOA Assessorentraining

Meld je aan