Menu
TOA-trainingen rekenen taal
TOA-trainingen rekenen taal

Kalibreersessie TOA Taalassessor Moderne Vreemde Talen

Waarom deze training?

Je hebt ervaring met het beoordelen en afnemen van productieve TOA-taalexamens MVT, maar je merkt dat jullie team niet op één lijn zit als het gaat om de uitkomsten van de beoordelingen. Hoe betrouwbaar zijn jouw beoordelingen en die van jouw collega’s? In deze sessie ga je met je team inzoomen op een vaardigheid én de interpretatie van de beoordelingscriteria aanscherpen. In deze training wordt er geoefend met Engelse producten. Docenten Duits, Spaans of Frans die deelnemen aan de training dienen de transfer naar hun eigen taal te kunnen maken.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor TOA-taalassessoren, die instellingsexamens van de productieve vaardigheden MVT beoordelen in het TOA-toetsplatform.

Zeker goed om met andere collega's te sparren over de beoordeling
D. Nakhod

Dit ga je leren

  • Beoordelen van authentieke taalexamens in de TOA-oefenomgeving
  • Overeenkomsten en verschillen in beoordelen gezamenlijk bespreken
  • Objectieve en eenduidige beoordelingscriteria opstellen

Dit levert het op

Je maakt werkafspraken met collega’s, zodat de betrouwbaarheid van het beoordelen wordt verhoogd. In overleg met jullie bepalen we voor de training met welke vaardigheden en niveaus (A2 of B1) we aan de slag gaan. Na afloop ontvang je een Bewijs van deelname aan de TOA Taalassessoren kalibreersessie MVT (als je de hele training hebt gevolgd).

Nuttige informatie

Volledig online nee
Volledig op locatie opdrachtgever V
Deels online nee
Open inschrijving nee

 

9

Meld je aan