Contact
TOA Training Taalassessor
TOA Training Taalassessor

Training TOA Taalassessor Professional Nederlands of MVT

Daarom deze training

Je wilt een echte expert worden. Nu heb je al veel ervaring met het beoordelen en afnemen van productieve TOA taalexamens, maar je bent nieuwsgierig naar hoe jouw beoordelingen zich verhouden ten opzicht van de toetsexperts. Je wilt je hierin dan ook verder in verdiepen. Je vindt het ook leuk om startende docenten te helpen bij het afnemen en beoordelen van de TOA examens en voor hen een vraagbaak te zijn.

Voor wie

Ervaren TOA-taalassessoren met een certificaat ‘TOA-Taalassessor PDCA Startbekwaam’ op zak die instellingsexamens van de productieve vaardigheden Nederlands of MVT beoordelen in TOA Toetsplatform.

Beoordelingsniveau écht goed waarborgen
Bureau ICE

Dit ga je leren

  • Omgaan met dilemma’s
  • Examenproces optimaliseren
  • Werken met afsprakendocument
  • Rollen taken binnen de PDCA-cyclus

TOA Trainingen - PDCA Cyclus - Bureau ICEIn de training doorlopen we de fasen Plan, Do en Check & Act van de examencyclus.

Dit levert het op

Je kiest zelf tien examens uit die je (her) beoordeelt en inlevert. In een eindgesprek bespreken we een selectie van de ingediende examens en vergelijken deze met de beoordeling van onze toetsspecialisten. Zo weet je precies hoe de beoordeling van deze examens zich tot elkaar verhouden. Heb je jouw taken uitgevoerd, komen jouw beoordelingen in voldoende mate overeen met die van de toetsexperts en is het eindgesprek goed afgesloten? Dan ontvang je het Certificaat TOA Taalassessor Professional

Investering

Maatwerkprijs vanaf € 1.760,-

De training bestaat uit 1 dagdeel van 4 uur

Nuttige informatie

Volledig online nee
Volledig op locatie V
Deels online nee
Open inschrijving nee

 

Rapportcijfer TOA Training

Meld je aan