Boekpresentatie Formatief Evalueren in elke les

JIJ! Toetsing & Training - Boekpresentatie Sergej Visser Werkvormen Formatief Evalueren

Michiel Colenbrander, Kees Versteeg, Sergej VisserSergej Visser: “Dit is niet een boek dat gaat over Formatief Evalueren. Dit boek vertelt je hoe je dat het beste kunt doen en waarom. Het is een werkboekje waarmee je direct aan de slag kan. Daarom heet het Formatief Evalueren in elke les. Het boekje geeft je informatie over hoe het werkt en waarom het zo werkt. Het zit tjokvol werkvormen die logisch geordend zijn in elke fase van je les- en je leertraject en dat maakt het heel bruikbaar.” Lees meer in het persbericht “JIJ-Trainer Sergej Visser geeft zijn kennis terug aan het onderwijs“.

Wij gaan graag met je in gesprek over een succesvolle implementatie van Formatief Evalueren. Bestel hier gratis je eigen exemplaar van het werkboek Formatief Evalueren in elke les.

Over de schrijver

Sergej Visser gaf twintig jaar lang Engels, CKV en Spaans op mavo, havo en vwo.  Hij ontwikkelde een compleet nieuwe curriculum Engels, voor klas 3 t/m 6. Zijn specialisme is formatief evalueren. Sergej denkt graag  na over hoe het onderwijs nog beter kan en loopt warm voor complexe vraagstukken waarbij schoolbeleid en de dagelijkse praktijk elkaar raken. Hij is auteur van het boekje Formatief Evalueren in Elke Les. Zijn volgende boek gaat over het werken aan een feedbackcultuur in het onderwijs . Sergej is senior trainer/adviseur bij Bureau ICE. Maak een afspraak met Sergej om de kansen van Formatief Evalueren voor jullie school in kaart te brengen.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *