Contact
JIJ! Leerlingvolgsysteem
JIJ! Leerlingvolgsysteem

Bekijk het JIJ! Leerlingvolgsysteem

Vraag een gratis demo-account aan

Wil je in het nieuwe schooljaar kennismaken met het JIJ! LVS? We maken graag een gratis demo-account voor je aan. Met dit account kun je alle methode-onafhankelijke toetsen en zelfevaluaties rustig inzien.*

Weten waar je leerling staat

Met het JIJ! LVS volg je leerlingen vanaf de brugklas tot aan het eindexamen. De rapportages van de digitale volgtoetsen van JIJ! brengen de ontwikkeling en groei van de leerling in kaart, zowel op het gebied van het hoofd als hart en handen. Deze inzichten ondersteunen je bij het evalueren of de leerling op het juiste niveau zit én laten zien waar je een leerling verder kunt helpen.

*Uitgezonderd de Schoolexamens kijk- en luistervaardigheid en rekenen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

JIJ! LVS - hoofd, hart en handen

Snel heldere inzichten

Je kunt het JIJ! LVS goed inzetten voor de schoolscan die elke school in 2021 en 2022 maakt in het kader van het Nationaal Programma Onderwijs:

  • Van brugklas tot examen inzicht in waar een leerling staat en op welke specifieke vlakken nog ondersteuning nodig is.
  • Voor alle docenten keuze uit 500 methode-onafhankelijke, digitale toetsen én de mogelijkheid om zelf digitale toetsen te maken.
  • Inzetbaar voor zowel formatief evalueren als summatief toetsen.
  • Met zelfevaluaties Leeraanpak, Creatief vermogen en Sociale context ook oog voor sociaal-emotionele ontwikkeling en executieve vaardigheden.
  • Ruim aanbod toetsen speciaal voor NT2-leerlingen.
Je kunt leerlingen echt op maat gaan bedienen.
John van Lith - Adjunct-directeur Veluws College, Apeldoorn

Vraag een JIJ! LVS demo-account aan

Vraag een gratis demo-account aan en bekijk op je gemak de toetsen en zelfevaluaties in het LVS. Je kunt de toetsen twee weken inzien. Let op: gebruik bij je aanvraag een school-mailadres. We laten je via een online rondleiding graag zien wat alle mogelijkheden zijn op het gebied van rapportages, adaptieve toetsroutes en het maken van een digitale toets.