Menu
Bekijk het demo-account van het JIJ! LVS
Bekijk het demo-account van het JIJ! LVS

Kennismaken met het JIJ! Leerlingvolgsysteem

Vraag een gratis demo-account aan

Wil je kennismaken met het vernieuwde JIJ! Leerlingvolgsysteem? We maken graag een gratis demo-account voor je aan. Met dit account kun je drie weken lang alle toetsen en zelfevaluaties inzien én een aantal voorbeeldrapportages bekijken.

Helder zicht op groei op basisvaardigheden

Met het JIJ! LVS zie je vanaf de brugklas tot aan het eindexamen waar leerlingen staan. De rapportages van de digitale volgtoetsen in JIJ! brengen de voortgang van een leerling in kaart op een doorlopende lijn. Deze inzichten laten zien waar je een leerling verder kunt helpen op de basisvaardigheden en ondersteunen bij het aanpassen van je onderwijsaanbod.

Een compleet beeld

Het JIJ! LVS geeft inzicht in verschillende onderdelen die invloed hebben op het leren: hoofd, hart én handen:

  • Voor alle docenten keuze uit 500 methode-onafhankelijke, digitale toetsen voor basisvaardigheden taal en reken én schoolexamens kijk- en luistervaardigheid en rekenen (hoofd).
  • Met zelfevaluaties Leeraanpak, Creatief vermogen en Sociale context ook oog voor sociaal-emotionele ontwikkeling en executieve vaardigheden (hart en handen).
  • Ruim aanbod toetsen speciaal voor NT2-leerlingen.
  • Per leerling, klas of leerjaar de regie over de toetskeuze en meetmomenten.
  • Inzetbaar voor zowel formatief evalueren als summatief toetsen.
Je kunt leerlingen echt op maat gaan bedienen.
John van Lith - Adjunct-directeur Veluws College, Apeldoorn

Vraag een demo-account aan

Bekijk op je gemak de toetsen en zelfevaluaties in het LVS. Je kunt de toetsen en voorbeeldrapportages drie weken inzien. Wil je na het zien van de demo dieper duiken in alle mogelijkheden van JIJ!? Plan gerust een online rondleiding in bij een van onze onderwijskundig adviseurs. Let op: gebruik bij je aanvraag een school-mailadres.