Contact

Probeer het JIJ! Leerlingvolgsysteem nu twee maanden gratis!

Het volledige JIJ! LVS twee maanden op proef

Deze periode van les op afstand en hybride onderwijs brengt extra uitdagingen met zich mee voor het goed volgen van leerlingen. We willen je ondersteunen door je twee maanden gratis gebruik te laten maken van alle mogelijkheden die het JIJ! Leerlingvolgsysteem biedt. Het JIJ! LVS kan je helpen bij de schoolscan die gevraagd wordt vanuit het Nationaal Programma Onderwijs.

Weten waar je leerling staat

Met het JIJ! Leerlingvolgsysteem (LVS) volg je leerlingen vanaf de brugklas tot aan het eindexamen. De rapportages van de digitale volgtoetsen van JIJ! brengen de ontwikkeling en groei van de leerling in kaart. Deze inzichten ondersteunen je bij het evalueren of de leerling op het juiste niveau zit én laten zien waar je een leerling verder kunt helpen.

Compleet beeld van je leerling

Omdat ook sociaal-emotionele vaardigheden en executieve functies een belangrijke bijdrage leveren aan studiesucces (en -plezier), biedt het JIJ! LVS hart-handen zelfevaluaties. Hiermee krijg je als docent snel een completer beeld van je leerling en heb je waardevolle aanknopingspunten voor een mentorgesprek. Zo houd je, ook op afstand, je leerlingen in het oog.

JIJ! LVS - hoofd, hart en handen

Snel heldere inzichten

Je kunt het JIJ! LVS goed inzetten voor de schoolscan die elke school maakt in het kader van het Nationaal Programma Onderwijs:

  • Van brugklas tot examen inzicht in waar een leerling staat en op welke specifieke vlakken nog ondersteuning nodig is.
  • Voor alle docenten keuze uit 500 methode-onafhankelijke, digitale toetsen én de mogelijkheid om zelf digitale toetsen te maken.
  • Inzetbaar voor zowel formatief evalueren als summatief toetsen.
  • Met zelfevaluaties Leeraanpak, Creatief vermogen en Sociale context ook oog voor sociaal-emotionele ontwikkeling en executieve vaardigheden.
  • Ruim aanbod toetsen speciaal voor NT2-leerlingen.
Je kunt leerlingen echt op maat gaan bedienen.
John van Lith - Adjunct-directeur Veluws College, Apeldoorn

Hoe werkt het?

In de proefperiode maak je gratis gebruik van álle toetsen*, zelfevaluaties en functionaliteiten in het JIJ! LVS met al je leerlingen. De gratis proefperiode vraag je aan door onderstaand formulier in te vullen.

We vragen je een moment te kiezen voor een online rondleiding door onze onderwijskundig adviseur. Tijdens deze rondleiding laten we je de mogelijkheden van het JIJ! LVS zien en krijg je praktische tips om goed te starten. Na de rondleiding ontvang je van ons de activatielink voor je JIJ!-account en de inlog-instructies.

*Schoolexamens kijk- en luistervaardigheid en rekenen uitgezonderd.

Vraag de gratis proefperiode van het JIJ! LVS aan