Menu
JIJ! toetsing in het VO

Aanmelden JIJ! Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het voortgezet onderwijs. Laat je prikkelen door actuele en diepgaande onderwijsthema’s zoals toetskwaliteit, formatief evalueren en leerlingmotivatie?

Ga voor actualiteiten en verdieping

Vul je gegevens in en je krijgt dan maandelijks de beste nieuwsartikelen speciaal voor het voortgezet onderwijs in je mailbox.

Aanmelden voor de nieuwsbrief Voortgezet Onderwijs

Vul hier je gegevens in en ontvang vanaf nu onze nieuwsbrieven over het Voortgezet Onderwijs. We houden je graag op de hoogte.

De dagelijkse onderwijspraktijk

De JIJ!-nieuwsbrief bevat artikelen uit de dagelijkse onderwijspraktijk. Onze adviseurs en trainers bezoeken dagelijks middelbare scholen en weten zo goed wat er speelt in onderwijsland. Met korte, heldere artikelen en prikkelende video’s vertellen zij je wat er speelt en voorzien dit van hun expertvisie.

Scholen leren het snelst van de ervaringen van andere scholen. Lees daarom ook hoe andere scholen een eigen toetsbeleid ontwikkelden en zich wisten te profileren richting leerlingen, ouders en onderwijsinspectie.

Uitgelicht in de nieuwsbrief?

Wil je jouw school graag een keer etaleren in onze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op. We komen graag een keer langs voor een kop koffie en een goed verhaal.