Menu
Week van intern begeleider
Week van intern begeleider

IEP bij Week van de Intern Begeleider 2022

Ontmoet het IEP LVS tijdens de WIB

We zien dat veel scholen zich oriënteren op een nieuw leerlingvolgsysteem. Grote kans dat jij daar nu ook mee bezig bent. Meer dan 1000 scholen kozen al voor het IEP LVS en werken er naar volle tevredenheid mee. Zij volgen hun leerlingen op taal en rekenen, én ook op sociaal-emotionele ontwikkeling, leeraanpak en creatief vermogen. Nog belangrijker: ze vergelijken hun leerlingen niet meer met elkaar, maar focussen zich op de persoonlijke groei. De overstap? Dat doen we natuurlijk samen mét jou. Nieuwsgierig?

Wil je niet wachten op de Week van de Intern Begeleider? Lees dan hieronder verder hoe je via een interactief webinar alvast kunt kennismaken met IEP.

Win een IEP LVS voor jouw school!
Ontmoet IEP tijdens de Week van de Intern Begeleider. Je vindt ons op de informatiemarkt. Bij onze stand kun je een proeflicentie aanvragen én maak je kans op een gratis IEP LVS voor jouw school.

Wil je nu direct kennismaken, kijk dan verder.

Webinar 'Kennismaken met het IEP LVS'

Wil jij weten wat het IEP LVS voor jou kan betekenen? Op 2 november om 14.00 uur vertellen we je in 60 minuten alles over het IEP LVS.  Wat houdt het IEP LVS in, hoe ziet de overstap eruit, hoe laat je het vergelijkend meten los en hoe maak je een bewuste keuze met je team? Tijdens het webinar kun je direct vragen stellen aan onze IEP-adviseurs

Terugkijken kan op:
3 november – 10.00 uur
8 november – 10.00 uur
14 november – 15.45 uur

Neem contact op met je IEP-adviseur

Vragen over het IEP LVS of over de IEP Eindtoets? Plan een afspraak in met onze IEP-adviseurs. Afhankelijk van het onderwerp kan deze afspraak online of offline plaatsvinden. Kijk naar de mogelijkheden en plan jouw afspraak in.