Contact
IEP Eindtoets
IEP Eindtoets
Terug naar Mijn IEP-kanaal

IEP Eindtoets 2022

Resultaten IEP Eindtoets 2022 beschikbaar

Je downloadt de resultaten in de IEP-portal. De resultaten worden automatisch doorgestuurd naar je LAS, daarvoor hoef je niets te doen. Handig!

We hebben een video gemaakt met uitleg over de leerlingrapportage. Deze kun je ook delen met ouders/verzorgers. Via onderstaande knop vind je de IEP voorbeeldrapportages en alle de leeswijzers.

Daarnaast hebben we een brief voor de leerling gemaakt. Download de brief en stop hem met het leerlingrapport in het mapje dat je in het IEP Eindtoetspakket gekregen hebt. Zo heb je een mooi pakketje om mee te geven aan de leerling.

Scroll je verder naar beneden, dan kun je je aanmelden voor het webinar om de resultaten te bespreken en kun je de oorkonde downloaden voor je leerlingen.

Uitnodiging webinar: resultaten en rapportages IEP Eindtoets 2022

Je ontvangt van ons drie rapportages: de leerling-, groeps- en schoolrapportage. Maar hoe interpreteer je alle resultaten? Welke informatie kun je goed en duidelijk onderbouwd voorleggen aan ouders/verzorgers en de leerling? En wat vertellen de resultaten over het huidige onderwijs van jouw school?

Meld je hieronder aan voor het webinar.

Oorkonde

Acht jaar basisschool is niet niks. Leerlingen hebben zich mogen ontwikkelen van kleuter tot de bijna puber die ze nu zijn, ze gaan door naar een nieuwe school en ontwikkelen verder. Hoe mooi is dat. Daarom kun je voor iedere leerling een IEP oorkonde downloaden.

Heb je een vraag?

Wij hebben alle informatie overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Bekijk onze veelgestelde vragen en vind al jouw antwoorden. Je kan ook een chatgesprek met ons starten. Wij helpen je graag!