Menu

Proeflicentie IEP LVS aanvragen

Kenmerkend aan het IEP LVS zijn de aansprekende contexten, leuke en korte leesteksten en taal geen drempel bij rekenen; dat vinden leerlingen heel prettig. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je dat met eigen ogen wilt ervaren. Daarnaast wil je vast zien de resultaten eruit komen en hoe je je analyse met IEP vorm kunt geven. Met de IEP LVS proeflicentie kun je met jouw eigen leerlingen het IEP LVS twee maanden lang uitproberen. Je kunt alle toetsen en instrumenten bekijken, uitproberen en analyseren zodat je daarna genoeg informatie hebt om een weloverwogen keuze te maken.

Via onderstaand formulier kun je een proeflicentie aanvragen. Je krijgt twee maanden toegang tot het IEP LVS en kunt met een aantal leerlingen per groep de toetsen en instrumenten maken. Kiezen jullie daarna voor IEP? Dan blijven deze resultaten ook in je IEP LVS bewaard.

Tip! Je kunt ook het IEP LVS voor leerjaar 1 en 2 uitproberen binnen jouw proeflicentie.

Leerlingen IEP Eindtoets en Leerlingvolgsysteem

Proeflicentie IEP LVS verlengen

Heb je al een proeflicentie voor het IEP LVS maar is het nog niet helemaal gelukt om alles uit te proberen? Klik dan op onderstaande knop om je proeflicentie te verlengen.