Menu
IEP Banner Website Kijkje In Keuken 2
IEP Banner Website Mobiel Kijkje In Keuken

Het IEP LVS in ontwikkeling

Bij IEP zijn we continu in ontwikkeling om ons aanbod uit te breiden en de kwaliteit van onze toetsen, instrumenten en overzichten optimaal te maken. Daarvoor zoeken we waar mogelijk afstemming met onze gebruikers; leerkrachten, intern begeleiders, schoolleiders en bestuurders uit het basisonderwijs. Wil jij ons helpen om het IEP LVS zo optimaal mogelijk te maken?

Evaluatie van de hart en handen instrumenten

Inmiddels draait het IEP LVS al een aantal jaren op volle toeren. In de bovenbouw draaien de hart en handen instrumenten alweer 5 jaar mee. Een mooi moment om weer eens kritisch naar de instrumenten te kijken en te evalueren. Van een aantal scholen hebben we al feedback op de instrumenten ontvangen. We willen graag onderzoeken hoe de hart en handen instrumenten worden ingezet, of meer scholen tegen dezelfde punten aanlopen en of er eventueel uitbreidingen van de instrumenten nodig zijn.

Brainstormsessies (2-5 personen, 45 min, online)
We hebben al heel wat feedback van scholen ontvangen. Deze feedback hebben wij alvast goed bekeken. Nu organiseren we brainstormsessies van 2-5 deelnemers, waarin we met elkaar in gesprek gaan over de instrumenten. We bespreken o.a.: Wat is het doel van de instrumenten? Welke informatie moeten de instrumenten opleveren? Wat missen we nog? Dit formuleren we (indien nodig) in actiepunten die we de komende periode aan kunnen pakken.

Als je het leuk vindt om deel te nemen aan een brainstormsessie en jouw mening over de hart en handen instrumenten te laten horen, laat het ons dan weten door onderstaand formulier in te vullen. Hopelijk tot snel!