Menu
IEP Roadshow 2024. IEP komt naar je toe.
IEP 2024 Roadshow

De IEP Roadshow 2024

IEP komt naar je toe!

HieperdeIEP! In april 2024 viert IEP haar 10-jarig jubileum, en wie jarig is, trakteert! Daarom komen we graag naar jou toe. In de afgelopen 10 jaar zijn er ontzettend veel scholen gaan IEPen. Fijn om te zien hoe jullie onze visie omarmen: niet afrekenen, maar focus op groei. Graag vieren we dit feestje samen met jou.

IEP-cadeau voor jou!
Speciaal voor onze trouwe IEP’ers komen we bij jou in de buurt langs om gratis de training “Van resultaat naar onderwijspraktijk” te geven. Zo krijg je uitgebreide uitleg over het analyseren van de resultaten in het IEP Leerlingvolgsysteem. Uiteraard kun je tijdens deze middag ook al je vragen aan de IEP-adviseur stellen en in gesprek gaan met andere IEP-scholen.

Zou jouw school onze gastlocatie willen zijn?

In het voorjaar van 2024 willen wij dit feestje vieren op meerdere IEP-basisscholen door het hele land. We zoeken hiervoor scholen die als gastlocatie willen fungeren. Er zullen dus ook andere IEP-scholen uit de regio aansluiten. De bijeenkomsten vinden altijd plaats na schooltijd en duren tot uiterlijk 16.45 uur.

Zou jouw school onze gastlocatie willen zijn?
Daar zou je ons enorm mee helpen! Als je een ruimte beschikbaar hebt waar ongeveer 20 personen kunnen deelnemen, horen we dat graag van je. Uiteraard zullen wij de verdere organisatie en communicatie op ons nemen in afstemming met jou.

Als dank voor jullie medewerking ontvangt jouw school een passend cadeau voor de school. En natuurlijk zal een lekker taartje voor bij de koffie niet ontbreken! 😊

Wil je je aanmelden als gastlocatie? Doe dat dan via onderstaand formulier.
Hier kun je ook aangeven hoeveel mensen je kunt ontvangen en wat de voorkeursdagen zijn.

IEP-Roadshow 2024-landkaartje

Aanmelden als gastschool