Menu

Speciaal voor onze vroegstarters

Samen met ons van start!

Vanaf schooljaar 2019-2020 is het IEP LVS ook voor de onderbouw beschikbaar. Zo kun je vanaf groep 3 de leerlingen gaan volgen met alle IEP-instrumenten. Onlangs heb je bij ons aangegeven dat je enthousiast bent over het IEP LVS en dat je mogelijk geïnteresseerd bent komend schooljaar over te stappen. Wij vinden het heel gaaf om jullie als vroegstarter te verwelkomen!

Werken met het IEP LVS is een nieuwe manier om je leerlingen te gaan volgen. Om het overstappen naar een nieuw LVS zo goed mogelijk te laten verlopen, bieden wij onze vroegstarters het volgende.

Intakegesprek met IEP-adviseur
Na aanmelding voor het IEP LVS neemt jouw persoonlijke IEP-adviseur contact op om een intakegesprek te plannen. Wij komen langs om te bespreken hoe jullie het IEP LVS zo kunnen inzetten dat het passend is in jullie onderwijs. Ook ontvangen jullie de nodige informatie, denk aan ouderinformatie voor in de schoolgids en aan informatie over het gebruik van het
IEP LVS in de klas.


Startbijeenkomst IEP LVS

Tijdens deze startbijeenkomst (t.w.v. € 250,-) helpen we jullie op weg. Samen met het hele team krijgen jullie praktische informatie om direct aan de slag te kunnen gaan met het IEP LVS in de verschillende groepen. Zodat iedereen met vertrouwen aan de slag kan!


Terugkomsessie

In de tweede helft van het schooljaar komen we nog een keer bij jullie langs. Uiteraard kun je ons hele jaar door bereiken voor vragen of feedback, maar we plannen hiervoor ook een moment bij jullie op school. Waar lopen jullie tegenaan? Wat gaat goed? Wat kan er beter? En lukt het om de resultaten te vertalen naar de onderwijspraktijk? Een moment om met jullie team de ervaringen te delen en te bespreken.

Aan de slag!

Als vroegstarter:

  • krijg je een jaar lang een persoonlijke IEP-adviseur om mee te sparren
  • beschik je over alle hoofd-, hart- en handentoetsen vanaf groep 3
  • kan je in groep 7 een pré-advies en groep 8 een schooladvies opstellen
  • wordt nakijktijd feedbacktijd
  • vergroot je het eigenaarschap van je leerlingen: Inzicht Eigen Profiel

Tabel leerlingprijzen IEP Leerlingvolgysteem (LVS) - Bureau ICE

 

 

 

 

 

*De prijzen zijn excl. BTW