Menu

Informatie voor ouders IEP Doorstroomtoets

Voor ouders

Wij snappen dat de ouders en verzorgers van leerlingen graag weten waar hun kind mee bezig is. Om jullie daarbij te helpen hebben we enkele materialen ontwikkeld, die jullie kunnen gebruiken in de communicatie met ouders/verzorgers.

Uiteraard ben je vrij om deze documenten aan te passen of een deel hiervan te gebruiken voor bijvoorbeeld een ouderavond of een informatiebrief.

Ouderbrief

Mogelijk wil je ouders/verzorgers van je leerlingen informeren over de IEP Doorstroomtoets en doe je dit via een ouderbrief. De download van de brief is een PDF of Wordbestand. Voel je vrij om de tekst aan te passen of delen te kopiëren.

Leerlingrapportage en leeswijzer

Veel ouders zijn wellicht ook nieuwsgierig naar hoe de leerlingrapportage eruit ziet en welke resultaten er op te zien zijn. Daarom kun je hier een voorbeeld van een leerlingrapportage downloaden.

Bij de rapportage hoort natuurlijk een toelichting. Je kunt met je leerlingen en hun ouders/verzorgers in gesprek, en daarbij onze leeswijzer gebruiken. In de leeswijzer leggen we elk onderdeel van de leerlingrapportage uit. Let op: er staat nog Eindtoets op de leeswijzer. Deze wordt nog aangepast.