Menu
IEP vriendenboek groep 8
IEP vriendenboek groep 8

Vriendenboekje voor groep 8

Nu het einde van groep 8 in zicht is, worden er op scholen allerlei manieren bedacht om elkaar niet te vergeten en met elkaar in contact te kunnen blijven. Daar willen wij als IEP natuurlijk graag ons steentje aan bijdragen! Dit vriendenboekje kunnen de leerlingen heel eenvoudig digitaal invullen. Je verzamelt alle ingevulde PDF’s en daarna maak je er één vriendenboekje van. Een super leuk aandenken voor groep 8! Deze kun je daarna digitaal delen met de leerlingen of printen en daarna uitdelen. Lees hieronder in het stappenplan verder hoe het werkt.

Hoe maak ik mijn vriendenboekje met groep 8?

 1. Download de achterkant, sla deze op.
 2. Download de voorkant en plak de groepsfoto erop. Je kunt eventueel de leerlingnaam invullen. Sla dit bestand (per leerling) op.
 3. Download de invulbare leerlingpagina, sla deze op.
 4. Stuur naar iedere leerling een leerlingpagina met daarbij onderstaand stappenplan.        
 5. Verzamel alle ingevulde leerlingpagina’s, sla deze op (als losse PDF’s).
 6. Open de volgende link: https://smallpdf.com/nl/pdf-samenvoegen.
 7. Voeg hier de voorkant, de achterkant en alle losse ingevulde leerlingpagina’s toe. Je kunt de bestanden er heen slepen of de bestanden opzoeken in de juiste map.
 8. Kies voor de eerste optie ‘Bestanden samenvoegen’.
 9. Plaats de groene lege achterkant achter de laatste pagina. Je kunt deze pagina slepen.
 10. Kies voor ‘PDF samenvoegen’.
 11. Klik op ‘Downloaden’ en dan verschijnt het vriendenboekje van jouw groep! Je kunt het bestand digitaal versturen, printen of eventueel zelfs laten drukken en inbinden.

TIP IEPPrint of druk de voor- en achterkant op dikker papier en print de leerlingpagina’s enkelzijdig.

Stappenplan leerlingen

 1. Open de pagina vanuit de mail die je van jouw leerkracht hebt gehad.
 2. Vul de pagina digitaal (in de PDF) in door de vinkjes aan te klikken en de antwoorden te typen.
 3. Voeg eventueel een foto van jezelf aan de pagina toe.
 4. Sla de PDF op als je klaar bent (op jouw computer/laptop/tablet).
 5. Mail de ingevulde PDF terug naar jouw leerkracht.
Duim Omhoog

Geen IEP Eindtoets - Wel andere leuke IEP-dingen!

IEP Eindtoets opdrachten
Omdat de IEP Eindtoets dit jaar niet door kon gaan, hebben wij allerlei opdrachten bedacht zodat jullie toch met IEP het jaar af kunnen sluiten. Wij willen als IEP graag laten zien dat je naast taal en rekenen ook allerlei andere leuke opdrachten thuis (en op school) kunt doen. Maak er vooral gebruik van!

IEP LVS aanbod
Wij willen met IEP ook een bijdrage leveren aan een fijn verloop van de laatste weken op school. Daarom hebben wij op dit moment onderstaand aanbod. Beiden zijn een mooie kans om kennis te maken met het IEP Leerlingvolgsysteem.

 • Gratis toegang tot IEP LVS Groep 7: Op veel scholen krijgen leerlingen van groep 7 een voorlopig advies voor het voortgezet onderwijs. Nu de leerlingen – na weken van thuisonderwijs – eindelijk weer onderwijs op school krijgen, willen jullie dit advies misschien alsnog geven.
 • Toolkit Sociaal-emotionele ontwikkeling: Nu de leerlingen na weken van thuisonderwijs weer naar school mogen, zijn veel leerkrachten benieuwd naar het welzijn van de leerlingen. De materialen en het instrument Sociaal-emotionele ontwikkeling (SEO) van het IEP LVS kunnen hier een bijdrage aan leveren.

Bekijk via onderstaande knoppen het aanbod!