Menu
IEP Leerlingvolgsysteem
IEP Leerlingvolgsysteem

Aanpassingen IEP LVS december 2019

Groepsvoortgang

Je kunt de voortgang van een groep bekijken op de groepspagina. Hierdoor kun je zien hoe de groep zich ontwikkelt op de drie hoofd-vaardigheden taalverzorging, lezen en rekenen. Doordat we bij de drie vakgebieden dezelfde ontwikkelscore hanteren, zie je de ontwikkeling op de drie vakgebieden in één overzicht. Valt één van de vakgebieden op? Is dit bij andere groepen ook zo? Zie je dit ook terug in de methode? Ga aan de slag met je groepsresultaten!

Groepsresultaten downloaden

Je kunt de groepsresultaten te downloaden als Excel bestand. Klik op ‘Menu’ en dan op ‘Exporteren’. Hier kun je de groep selecteren waarvan je de resultaten wilt exporteren. In de Excel zie je de ontwikkelscores, de behaalde referentieniveaus en de detailscores terug, net als op de groepspagina’s in het IEP LVS. Door de Excel te downloaden, kun je de resultaten bijvoorbeeld opslaan in het systeem of kun je de resultaten delen met de directie/het bestuur.

Bekijk de video voor meer informatie.

Exporteren talentenkaarten

Het is vanaf nu mogelijk om de talentenkaarten voor een hele groep tegelijk te downloaden. Handig als je snel deze talentkaarten van je hele klas wilt uitdraaien. Zorg er dan voor dat de talentenkaarten vooraf met de juiste gegevens zijn gevuld.

Bekijk de video voor meer informatie.