Menu
IEP Leerlingvolgsysteem
IEP Leerlingvolgsysteem

Aanpassingen IEP LVS maart 2020

DLE berekend in het IEP LVS

Voor sommige leerlingen kan het handig zijn om een DLE (didactische leeftijdsequivalent) te hebben bij een toetsresultaat. Denk bijvoorbeeld aan leerlingen waarvoor een OPP (ontwikkelingsperspectief) wordt/is opgesteld. In het IEP LVS is de DLE te vinden in de export van de resultaten.

Klik hieronder om de resultaten met de DLE uit het IEP LVS te exporteren.

Vragenlijst Leerlingtevredenheid van Vensters

De vragenlijst Leerlingtevredenheid van Vensters kan afgenomen worden vanuit het IEP LVS. Met deze vragenlijst heb je in combinatie met de toetsen Creatief Vermogen, Leeraanpak en Sociaal-emotionele ontwikkeling een compleet overzicht van elke leerling op hoofd, hart en handen in het IEP LVS.
In het IEP LVS zet je de vragenlijst klaar voor de leerlingen, en de leerlingen loggen via Basispoort in bij IEP om de vragenlijst te maken.

Om de vragenlijst via IEP af te nemen, moet de beheerder de links uit Vensters halen. Klik op de knop hieronder voor een handleiding.

Samenvatting klaargezette toetsen

In het IEP LVS zie je een overzicht van de toetsen die je hebt klaargezet voor je groep(en). Zo kan je snel checken welke toets(en) er voor de leerlingen klaarstaan, en weet je in één oogopslag welke toetsboekjes je moet klaarleggen bij bijv. de toetsen begrijpend lezen.