Menu

Verdiep in IEP

Op 12 september organiseren wij een speciale gratis online training voor onze trouwe IEP LVS-scholen: Verdiep in IEP

De naam zegt het: Verdiep in IEP. We nemen samen een duik in het IEP LVS en gaan aan de slag met de schoolanalyse, de groepsanalyse en de leerlinganalyse. We bespreken de theorie pleanair en gaan vervolgens in kleinere groepen uiteen om de theorie toe te passen in de vorm van een opdracht. Het event vindt online plaats. Je kan dus vanachter je eigen laptop deelnemen. We maken gebruik van Teams. 

Programma
Er zijn twee startmomenten. Wil je meer weten over de schoolanalyse in het IEP LVS? Dan start je vanaf 14:15 uur. Aangezien we verwachten dat de schoolanalyse het meest geschikt is voor intern begeleiders, starten we hier al iets eerder mee. Om 15:15 uur (na schooltijd) gaan we verder met de groeps- en leerlinganalyse, we verwachten dat dan ook leerkrachten tijd hebben om aan te haken.  

Voor wie?
Voor deze training hebben we onze IEP LVS-scholen uitgenodigd die:

    • met minimaal 3 groepen met het IEP LVS werken
    • en al minstens twee toetsperiodes hebben doorlopen. 

Je beschikt dan namelijk over een set resultaten waardoor je direct de waarde ontdekt van onze analyses in het IEP LVS. 

Kan ik ook terugkijken? 

Tijdens het aanmelden, geef je aan of je live aanwezig bent of dat je wilt terugkijken. Let op: als je terugkijkt, dan is het goed te weten dat je hierdoor informatie mist. Je kunt alleen de theorie terugkijken. We raden je daarom aan om live aanwezig te zijn. Lukt dit niet, klik dan alsnog op de knop aanmelden. In het formulier geef je aan dat je terug wilt kijken. Je ontvangt dan achteraf een terugkijklink.