Menu

Voor besturen

Analyse en kwaliteitszorg

Iedere school of ieder bestuur kan kiezen uit meerdere leerlingvolgsystemen. Er is, net zoals bij de eindtoetsen, keuzevrijheid. Het IEP Leerlingvolgsysteem is één van de leerlingvolgsystemen, net zoals je het Cito LOVS wellicht kent. Al ruim 800 scholen hebben gekozen voor het IEP Leerlingvolgsysteem. Soms per individuele school en vaker zien we dat deze keuze ook bestuursbreed gemaakt wordt. Scholen kiezen voor IEP omdat het beter aansluit bij de visie die ze als school of als bestuur willen nastreven: toetsen om te ontwikkelen en niet om af te rekenen.

Webinar: Direct zicht op de kwaliteit van je scholen

Tijdens het webinar ‘Direct zicht op de kwaliteit van je scholen‘ laten we je zien hoe je met IEP inzicht hebt in de route richting een passend uitstroomniveau voor jouw scholen. In zo’n 30 minuten vertellen onze IEP Adviseurs Jochem en Joost je alles en kun je vragen stellen in de chat zodat we deze via de mail kunnen beantwoorden.

Uitleg over de Bovenschoolse IEP module

Je team is bezig met het ontwikkelen van de leerlingen en jij houdt graag zicht op het overkoepelende plaatje: hoe zien de onderwijsresultaten eruit? Haal jij je opgestelde ambities? En hoe vertaal je dit naar de praktijk samen met je scholen? De Bovenschoolse IEP module ‘Analyse en kwaliteitszorg’ van IEP helpt jou daarbij.

Tijdens dit webinar laten we het je zien.

Resultaten voor mij als bestuurder

Als bestuurder wil jij zicht hebben op de ontwikkeling van je school of scholen. De inspectie verwacht dat jullie de ontwikkeling van hun leerlingen goed volgen en evalueren en hier het onderwijs op afstemmen.

Jij wilt zien of jouw scholen jullie opgestelde ambities halen. Door niet alleen de resultaten zichtbaar te maken, maar ook de leergroei weer te geven, krijg je veel inzicht en input voor de kwaliteitsgesprekken. Uiteraard kun je daarop handelen en bijsturen. Door middel van deze bovenschoolse module ‘Analyse en kwaliteitszorg’ heb je de opbrengsten van jouw school/scholen als bestuurder in één overzicht in beeld.

Wat haal ik uit de Bovenschool IEP module?

  • Trendanalyse
  • Dwarsdoorsnede
  • Eindresultaten

Ja, ik wil de bovenschoolse IEP module

De module ‘Kwaliteitszorg & Analyse’ kun je hieronder eenvoudig aanvragen. De module is gratis voor onze besturen die met één of meerdere scholen met het IEP LVS werken. Werk je nog niet met het IEP LVS, maar start je aankomend schooljaar (2022-2023) dan krijg je deze module er ook gratis bij.

Werk je niet met het IEP LVS en gebruik je de module enkel voor de eindtoetsresultaten, dan betaal je jaarlijks € 100,- (excl. BTW).

Meer informatie

Mogelijk wil je wat meer informatie ontvangen of wil je graag eens met ons sparren wat de bovenschoolse IEP module ‘Kwaliteitszorg & analyse’ voor je kan betekenen. Veel besturen zijn je inmiddels voorgegaan, omdat het én enorm waardevolle informatie geeft én ook veel administratieve lasten beperkt. Bespreek het gerust met ons! Vul via de knop hieronder het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Misschien staat je vraag al wel tussen de veelgestelde vragen, die vind je via onderstaande knop.