Menu

Ontmoet het TOA adviesteam

Het TOA adviesteam stelt zich aan je voor. Heb je vragen over TOA Toetsplatform, de TOA toetsen en TOA Trainingen, of ben je op zoek naar advies? Neem dan contact op met jouw TOA adviseur. Bij operationele en technische vragen over TOA Toetsplatform kun je contact opnemen met de klantenservice, via 088 556 9800 / toa@bureau-ice.nl.

Mechelina van der Burgh

Hi, ik ben Mechelina van der Burgh. Sinds augustus 2021 ben ik bij Bureau ICE komen werken als onderwijskundig adviseur TOA. Als je vragen hebt over welke toets of examen je beste in kunt zetten of hoe het TOA-toetsplatform werkt kan je bij mij terecht! Ik kom graag bij jullie langs om TOA-toetsplatform te demonstreren.

Mocht je vragen hebben, bel of mail mij gerust!
mechelina.vanderburgh@bureau-ice.nl | 06 23 62 93 66

Ellen Dekkers

Aangenaam, ik ben Ellen Dekkers. In oktober 2021 ben ik bij Bureau ICE gestart als accountmanager TOA. Daarvoor heb ik bij Amac Onderwijs gewerkt als accountmanager. Daar hebben we scholen inhoudelijk geholpen om een overstap te maken van werken met een boek en schrift naar digita(a)l(er) onderwijs. Ik help jullie graag op weg om de mogelijkheden die TOA Toetsplatform biedt zo goed mogelijk te benutten. Naast TOA Toetsplatform bieden we natuurlijk ook o.a.  ondersteuning voor examencommissies, trainen we (taal)assessoren en kunnen we helpen bij toetsconstructie. Schroom niet om contact op te nemen.

ellen.dekkers@bureau-ice.nl | 06 83 24 09 53

Ronald Kool

Hoi, ik ben Ronald Kool, accountmanager MBO voor TOA Toetsplatform, TOA toetsen, trainingen en advies. Sinds 2003 werk ik voor het onderwijs; onderwijsinnovatie is de rode draad in mijn loopbaan. Ik help je graag bij jouw uitdagingen op het gebied van toetsing en examinering. Of het nu gaat om het ondersteunen van examencommissies, (taal)assessoren, toetsconstructeurs, vaststel adviseurs, of de inzet van onze TOA toetsen en examens.

Mocht je vragen hebben, bel of mail mij gerust!
ronald.kool@bureau-ice.nl | 06 83 07 81 62

TOA-advies Ronald Kool