Menu
TOA Gebruikersbijeenkomst
TOA Gebruikersbijeenkomst

TOA-gebruikersbijeenkomst

Op donderdag 9 februari ontvingen we instellingsbeheerders en functioneel beheerders voor de TOA-gebruikersbijeenkomst. Tijdens deze dag stond het thema digitalisering van het examineringsproces centraal.

Sessies

TOA roadmap
Het is alweer een tijd geleden sinds de laatste gebruikersdag. Graag stellen wij ons team opnieuw aan jullie voor. We zullen kort ingaan op de ontwikkelingen van afgelopen jaar, en de roadmap voor komend jaar presenteren. Uiteraard ontvangen wij daarop ook graag jullie input. De vragen/opmerkingen die reeds zijn doorgegeven zullen dan ook behandeld worden.

Bekijk de presentatie

Naar een nieuwe standaard voor gegevensuitwisseling in het mbo
Sinds jaren is het mogelijk om TOA te koppelen aan omliggende systemen binnen de eigen instelling, bijvoorbeeld voor het synchroniseren van gebruikers- en resultaatgegevens. Dit jaar werken verschillende ROC’s en leveranciers samen om een nieuwe standaard voor gegevensuitwisseling in te voeren in het mbo. Wat gaat er precies veranderen en hoe gaat dit in zijn werk? In deze sessie wordt dit belicht vanuit het perspectief van TOA en Eduarte. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Bekijk de presentatie

Bekijk de presentatie (Eduarte)

Examens digitaal plannen met OnTrac en TOA
Via de TOA-webservices is het mogelijk om de gegevens van een examenplanning in OnTrac uit te wisselen met TOA. Hoe werkt dit nu en wat gaat er veranderen als gevolg van de nieuwe standaard voor gegevensuitwisseling in het mbo? Vanuit Bureau ICE en Xebic wordt hier een toelichting op gegeven. Uiteraard komen ook jullie vragen aan bod.

Bekijk de presentatie

Doorontwikkeling TOA
Samen met team TOA wordt een aantal belangrijke functionaliteiten met jullie doorgenomen, waarbij jullie de mogelijkheid krijgen om input te geven op de manier van doorontwikkeling.

Bekijk de presentatie

Dagverslag

Benieuwd hoe de TOA-gebruikersbijeenkomst er uit heeft gezien? Lees dan zeker even het korte dagverslag.